dinsdag 17 december 2013

Dagelijkse make-up producten




Ik wissel graag af qua blush en lip producten maar er zijn zo van die dingen die je gewoon elke dag gebruikt. Een mascara wisselt bij mij ook elke maand omdat ik anders gevoelige ogen krijg, voor de rest gebruik ik de volgende dingen al een tijdje elke dag.

Shiseido dagcreme, dit is altijd stap 1 voor mij. Er zit spf 15 in want ook in de winter kan je huid intern schadelijke letsels oplopen door de zon, wat zich later weer vertaalt in huidveroudering.

Stap 2 zijn de concealers. Ik ben dol op concealer, momenteel gebruik ik het Catrice palletje en de Mac pro longwear. Voor onder mijn ogen meng ik eerst wat roze met een normale huidskleur en daarna stip ik met groen de eventuele rode plekjes aan. Een onmisbare stap voor mij en voor iedereen vind ik. Veel mensen denken dat ze een shitload aan foundation nodig hebben terwijl ze met de juiste concealer technieken vaak al geholpen zouden zijn. 


Daarna doe ik altijd mijn wenkbrauwen. Als je hier eenmaal mee start wil je ook niet meer terug, het maakt de look echt 'af'. Het asblonde Essence potloodje is helaas uit het assortiment (what am I going to do als het op is...) en de wenkbrauwgel is van Hema.

Daarna krul ik mijn wimpers en doe ik eyeliner en mascara op. Momenteel is dit een eyeliner van Bourjois en een Mascara van Maxfactor.

Zoals ik al zei volgt daarna de blush en lipkleur maar die wisselt wel elke dag. Hoeveel vaste/daily producten hebben jullie?

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Zelf heb ik heel veel dailyproducten. teveel om zo even op te noemen.
Die mac concealer is wel heel fijn!

Unknown zei

Ik wissel eigenlijk echt iedere dag van producten. Zowel foundation, als mascara als blush,.. Ik neem gewoon waar in zin in heb ;) x

Tessa zei

^ brr, ik haat meerdere mascara's open hebben liggen daarom :p krijg je toch nooit allemaal op voor ze rot zijn?

Mademoiselle Sophistiqué zei

mijn enige vaste producten zijn mijn max factor clump defy mascara en shu wimperkruller :p

DramaQueen zei

Mijn foundation, concealer, poeder, mascara en eyeliner zijn elke dag hetzelfde. verder wissel ik ook af met blush en lipproducten. Als je eenmaal iets fijn vindt, gebruik je het gewoon graag vaker :) Leuke post! X

Lies zei

Heel erg leuk om te zien wat jij dagelijks gebruikt! Ik wissel zelf heel veel van producten en denk dat het enige product wat ik standaard gebruik de eyebrow filler van Catrice is.

Vanessa zei

Mooie make-up gebruik je! De concealer palette heb ik ook.