vrijdag 29 augustus 2014

Cheap nagellak remover aanraders

Nagellak verwijderen kan een vervelend klusje zijn en we willen er dan ook liever niet te veel geld aan uitgeven. Vandaag laat ik jullie 2 goedkope aanraders zien.

Ik ben sowieso fan van de potjes met remover die je sinds een paar jaar overal ziet. Alleen kosten die bij de drugstore al vaak tussen de 5 en 8 euro, vind ik veel voor zo'n potje wat je regelmatig moet vervangen. Enfin, onlangs vond ik er dus eentje bij de Action voor €1,50:
Hij doet de job net zo goed als alle andere potjes! Waarom zou ik hier nog meer geld aan uitgeven.

Voor de liefhebbers van gewone nagellak remover heb ik nog een aanrader, de Strawberry remover van Konad:

Naast dat hij lekker betaalbaar is (je vind hem online voor zo'n € 2,50) heeft deze voor een remover best een aangename geur! Je moet er natuurlijk niet met je neus in gaan hangen maar als je hem gebruikt blijft er inderdaad een aardbeien geur achter.

Yep, dit zijn al geruime tijd de enige 2 producten die ik gebruik om mijn nagellak af te halen. Budgetproof en ze doen hun werk.

xoxo Tessa

woensdag 27 augustus 2014

Mariah Carey 'Luscious Pink'


I'm a sucker for cute parfum flesjes, dat is al lang geen geheim meer. Die van Mariah Carey zitten bijna allemaal in dit schattige vlinder flesje, ik moest er toch één vinden wat ik lekker vond ruiken! Ik heb er namelijk nog ooit 2 gekocht op de gok (ze zijn toch heel goedkoop) en die heb ik verder verkocht omdat ik ze niet lekker genoeg vond ruiken om te houden.

Ik besloot online de geurnoten op te zoeken en kwam uit bij deze 'Luscious Pink'. Hij werd online beschreven als licht fruitig en vooral heel fris en clean, oh yeah dit moest wel iets voor mij zijn.

Online vond ik deze parfum voor zo'n 15 euro dus ik besloot het er nog maar eens op te wagen en oef, hij is goedgekeurd! Kijk hoe mooi holografisch het flesje trouwens is:

Als je van frisse, soapy geurtjes houd is dit helemaal iets voor jou! Ideaal voor een werkdag of voor als je gaat sporten en niemand hoofdpijn wil bezorgen met je parfum. Doordat hij zo fresh & clean is blijft hij niet lang hangen maar ik kocht de 30ml dus die past prima in de handtas.


xoxo Tessa

maandag 25 augustus 2014

Make-up stash opnieuw indelen + Malm lade tip


Ik ben al een jaar super tevreden van mijn Malm toillettafel van Ikea maar vond het nu wel weer eens tijd voor een herindeling. Hierboven zie je de indeling die ik dus al een jaar gebruikte, de foto's zijn aanklikbaar voor wie ze groter wil zien.

En naar dit heb ik het nu veranderd:
De blushes staan nu rechtop zodat ik ze beter zie en ze allemaal regelmatig aan bod komen. Ze staan nog wat wiebelig, daar weet ik niet meteen een oplossing voor. En sowieso heb ik de bestekbakken nu nog eens kunnen uitwassen, moet ook af en toe gebeuren.

Het enige wat me irriteert aan de malm is dat je de lade er niet ver genoeg kan uittrekken. Er zijn dus altijd producten waar je niet zo goed aankan, in mijn geval bijvoorbeeld de doorzichtige lippenbalsems.

Tip: Er bestaan Youtube filmpjes waarin ze laten zien hoe je de lade van de Malm kan laten afstellen zodat hij er een 3tal cm verder uit kan rollen maar daar komt een boor etc. aan te pas. Misschien dat ik dit binnenkort toch maar laat doen, je kan elke centimeter gebruiken.

Ik heb trouwens deze bestekbakken van Ikea er in liggen. Er passen er 2 in de Malm tafel en dan heb je nog wat ruimte in het midden. Achterin heb ik 2 opgerolde handdoekjes liggen zodat de bestekbakken goed vast zitten.

xoxo Tessa

vrijdag 22 augustus 2014

Mac Mineralize Skinfinish in 'Lust'


Ik wou er eerst niet over schrijven omdat hij niet meer te koop is (ik heb hem op een outlet kunnen bemachtigen) maar dacht er ineens aan dat deze soms wel opnieuw uitkomen. Mac haalt regelmatig terug MSF's naar boven in collecties dus..als je hem ooit ziet, grijp hem!

De MSF's van Mac zijn het best te omschrijven als een gebakken poeder. Afhankelijk van de kleur zijn sommige MSF's namelijk een highlighter, sommige eerder een blush en sommige een bronzer. 'Lust' is een beetje een blush en highlighter in een.

De kleur is in ieder geval gepigmenteerd genoeg om als blush te dienen en zoals ik al zei bevat hij ook heel wat shimmer, een highlighter er over doen is overbodig.

Het leuke aan een gebakken product zoals de MSF's is dat ze er nooit identiek uitzien. Mijn 'Lust' heeft bijvoorbeeld veel van de lichte kleur en is een beetje donkerder in het midden. Maar het kan goed zijn dat een andere 'Lust' in de winkel meer donkere plekken of swirls heeft.

Waaw, ik ben nu al dol op deze blush. Opvallend is hij wel door de vele shimmer, niet iets wat ik snel naar het werk zou dragen.

Hier is hij subtiel aangebracht, de gloed is moeilijk op foto te krijgen maar echt prachtig.


De prijs is € 28,00. Mac heeft trouwens wel een aantal andere MSFs in het vaste assortiment. Maar met Limited edition collecties komen de mooiste dus altijd uit.

xoxo Tessa

dinsdag 19 augustus 2014

Shoplog


Oehh, shoplog time! Het is vooral beauty stuff, het slechte weer geeft me niet bepaald zin om kleding te shoppen...

Ik bestelde bij Pink Gellac 2 kleurtjes gellak om French manicure mee te kunnen oefenen, het is nog niet zo gemakkelijk bij jezelf.

Op Ebay ging ik dan ook maar meteen op zoek naar een kwastje om de french manicure netjes mee te kunnen werken:

En een dappendish, dit hoort ook bij de nail-art dingen. Je kan hier nagellak remover ofzo indoen om mee te corrigeren:

Bij Etos nam ik een mascara en mini deo mee:


En bij de Big Bazaar watjes en een OPI nagellak:

Ook had ik een nieuwe eyeliner nodig, besloot die van L'oreal eens te kopen:

Online bestelde ik 2 parfums. Ik zoek op voorhand altijd op Fragrantica naar geurnoten die ik graag ruik, vandaar dat ik er wel op durf gokken. 

Deze nieuwe Maybelline mascara kreeg ik van Bol.com om te testen:

En op de blog van Marijke won ik deze Mythic Oil producten, nogmaals bedankt!

In de sale bij Hollister zag ik deze kanten bh voor 12 euro. Hij valt helaas erg klein maar het is toch voor over een gewone bh aan te doen dus het gaat nog net:

Volledig zwarte All Stars. Altijd handig om te hebben voor dagen zoals nu wanneer je geen open schoenen aan kan maar ook nog geen laarzen uit de kast wil trekken.

 Ketting van de Six:

En 2 armbandjes van Silis:

xoxo Tessa

zaterdag 16 augustus 2014

St.Tropez Bronzing Mousse



Het is dan wel zomer maar ik ben niet op vakantie geweest dus echt super bruin ben ik niet. Volgende week begin ik weer met werken en dan wil ik er toch ook lekker bruin uit zien naast mijn collega's die op vakantie zijn geweest ;-) Gelukkig kunnen we tegenwoordig valsspelen met zelfbruiner.

St. Tropez is een van de meest populaire 'fake tan' merken. De  producten zijn wat duurder als die van in de drugstore maar het zou het waard zijn. Ik bestelde een hele tijd geleden een kleine versie (50 ml) van de Bronzing Mousse voor zo'n 13 euro:

Als je de fullsize fles wil aankopen ben je 40 euro kwijt, dat vind ik wel behoorlijk duur voor een flesje zelfbruiner.

Ik heb het nu al een paar keer geprobeerd en moet zeggen dat het resultaat inderdaad telkens heel mooi en behoorlijk egaal is:

Zie hier bijvoorbeeld 1 laagje van de mousse op mijn been, geen enkele vlek of streep te zien. Aan de zijkant van mijn voet ben ik een stukje vergeten in te smeren dus daar zie je hoe bleek ik normaal ben. Ook is de kleur heel natuurlijk en niet oranje zoals bij sommige zelfbruiners.

Zelfbruin-ervaring is een plus uiteraard, hoe meer je het doet hoe beter en vlekkelozer het lukt. Maar toch draagt de kwaliteit van het product ook toe tot een mooi resultaat en dat krijg je zeker en vast met St. Tropez. Voor het gezicht heb ik trouwens een ander flesje omdat ik slechte ervaringen heb met 'Mousse' op het gezicht. Die review houden jullie nog te goed!

xoxo Tessa

donderdag 14 augustus 2014

Mijn 'Never-ending products'


Je kent het vast wel, die paar producten in je stash die je al zooo lang hebt en maar nooit op lijken te gaan. En dat terwijl je ze wel fijn vind en gebruikt.

Ik heb dat gevoel vooral vaak bij deze Pink Grapefruit showergel van The Body Shop:
Ik gebruik hem serieus al maanden en er is nog maar een kwart uit! Het is dan ook 750 ml, enorm veel.  Ik gebruik tussendoor wel nog af en toe Lush zeepjes maar ik probeer nu vooral deze van TBS op te maken en het is echt een bodemloze put. Ik zal dus niet snel meer zo'n grote verpakking kopen, je word de geur echt moe.

Dan iets wat ik gewoon niet zo vaak gebruik, Mac fix+:
Als je dit dagelijks gebruikt zal het vast wel snel opgaan maar ik maak hier alleen af en toe een kwast mee nat en zodoende is dit flesje al een paar jaar oud. Hij zit nu wel ongeveer in de helft maar weet niet of hij nog goed is om op mijn gezicht te gebruiken. Ik ga het in ieder geval proberen want ik wil dit product eindelijk eens opmaken.

Als laatst een favoriet, de Chocolate Soleil bronzer van Too Faced:

Bij een favoriet is het een voordeel als iets lang meegaat natuurlijk en Too Faced is hier niet meer te koop dus hier ben ik wel blij mee. Toch is het ook een never-ending product want ik gebruik deze al meer dan 2 jaar dagelijks en er is nog geen 'pan' geraakt! 

xoxo Tessa

dinsdag 12 augustus 2014

EOS lip balm: Honeysuckle Honeydew


Ik wou hier eerst geen artikel over schrijven omdat ik een paar maanden geleden al over de 'Blueberry' versie schreef. Maar sinds kort zijn deze leuke lippenbalsems ook gewoon in Maastricht te koop, bij 'Puur'. Deze winkel ligt op de markt en verkoopt vanalles van de webshop Alic&Jo, zeker de moeite waard dus.

Het fijne aan de lippenbalsems in real life zien: er stonden testers van alle smaken! Zo voorkom je alweer een miskoop. Zo twijfelde ik al een tijdje om de 'Honeysuckle Honeydew' te bestellen en nu wist ik tenminste zeker dat ik hem lekker vond ruiken. 

De geur is inderdaad honing-achtig met een meloen twist. Ik blijf er dan ook bij dat het beste aan deze lippenbalsems de geuren en de vorm zijn. Het bolletje ziet er leuk uit en je brengt hierdoor product op beiden lippen tegelijk aan. Super handig om in je handtas mee te nemen.

Ik zei het al in het artikel van de 'Blueberry', de best voedende lipbalm zal dit nooit worden (anders kunnen ze het ook niet in deze vorm gieten zonder dat het breekt). Ik vind dit echt iets heel leuks om cadeau te geven aan iemand.

xoxo Tessa

zaterdag 9 augustus 2014

De zoektocht naar: Peachy Gellak

Ik ben zoals jullie misschien wel weten dol op gellak, al meer dan 2 jaar ondertussen. Mijn favoriete merk is Gelish maar ik heb vanalles in mijn collectie. 

Nu ben ik al een tijdje op zoek naar de perfecte 'peachy' gellak en kan deze maar niet vinden! De kleurtjes op deze dame haar foto's zijn perfect maar zij mengt ze zelf en dat vind ik te veel gedoe. Als dit in 1 kleur zou bestaan zou het perfect zijn:

De volgende zijn iets meer nude, ook mooi maar het mag iets meer peachy voor mij. Deze zijn mooi voor bij iemand met een wat bruinere huid:

Peachy gel polish met een paar accent nagels:

Vaak als ik denk dat ik er eentje gevonden heb is de kleur toch weer te nude of te oranje... Ben dus al een hele tijd op zoek naar DE perfecte kleur. Als iemand van jullie toevallig een aanrader heeft, let me know! Geen Sensationail, daar ben ik toch minder tevreden van.

xoxo Tessa

donderdag 7 augustus 2014

Abspiration: Celeb edition

Het is een beetje een trend geworden de afgelopen jaren, vrouwen met duidelijke buikspieren. Vroeger zag je het ook wel bij de celebs maar nu zit de hele gym ook vol met 'Fit girls'. Ik sport zelf ook 2 à 3 keer per week dus zit zelf ook wel in die kringen en vind een beetje 'abs' bij een vrouw zeker niet verkeerd. Vandaag mijn vrouwelijk Ab-crushes/Abspirations.

Ten eerse, Rihanna!
Rihanna is sowieso gezegend met een mooi figuur. Ze heeft mooie rondingen maar is voor de rest strak. Ze zal vast wel sporten maar het zit bij haar ook duidelijk in de genen, de meeste vrouwen kunnen alleen maar dromen van zo'n figuur.

Al een tijdje uit de scene omdat ze zich meer op haar gezin focust maar Gwen Stefani heb ik ook altijd bewonderd:
Zij moet echt enorm veel sporten want ze heeft ondertussen al 3 kinderen en blijft er top uitzien, respect! Soms kon zij ook te ver gaan hoor, zo vind je ook foto's op Google van Gwen met een sixpack...

De volgende moet er ook gewoon bij, Jennifer Aniston:
Naast dat ik haar een hele leuke actrice vind wil ik er even bij stilstaan dat zij met haar 45 jaar de oudste dame is in dit artikel. Maar ze moet zeker niet onderdoen voor de rest! Jen doet aan joga, joggen, per dag een 100tal crunches, squats en burpees. Wie er zo wil uitzien moet, juist ja... afzien.

Als laatst mijn absolute jeugdidool, Britney Spears:
Natuurlijk heeft zij al wat van haar glans verloren, op bovenstaande foto is ze 21. Ik moet een jaar of 13 geweest zijn toen Brit helemaal hot was en onze hele klas ineens een navelpiercing wou, lol. Britney's abs maakten toen al indruk.

Dit artikel is pure inspiratie voor wie het mooi vind btw. Bij de celebs hoort het ook wat bij hun beroep natuurlijk.

xoxo Tessa

dinsdag 5 augustus 2014

Favorieten van het moment

Ik bedacht me ineens dat ik al maanden geen 'favorieten artikel' meer geschreven had, tijd voor een update!

2 grote zomer favorieten voor in de douche zijn deze:
De scheergel van Eos ruikt super lekker naar bessen en werkt gewoon mega goed. Vaak scheer ik mijn benen gewoon met douchegel maar moet toegeven dat deze gel fijner werkt.

Een douche-olie had ik nog nooit geprobeerd maar deze van Rituals valt wel in de smaak! Hij is van de India lijn en ruikt bloemig. Het is olie in je hand maar vormt zich al snel om tot een voedende schuim onder het water.

Dan 2 gezichtsproducten waar ik al zeker een maand bijna dagelijks naar grijp:
De Mac MSF in 'Softngentle' is niet voor niks de meest bekende highlighter van Mac, ik ben verkocht. Hij zit sinds kort wel in een nieuwe verpakking, die vind ik wat minder maar dat nemen we erbij. Fan van de alom bekende JLO en Kardashian glow? Ga deze badboy maar snel halen.

De Blush is Coralista van Benefit en die is waarschijnlijk elke zomer al in een favorieten artikel voorbij gekomen. Het is gewoon de meest flatterende blush dat ik ooit heb geprobeerd. Soms pak ik deze een week aan een stuk elke dag en moet ik tegen mezelf zeggen: morgen gebruik ik weer eens een andere blush! Kwestie van de rest niet uit te sluiten :p

De lippies die ik nu bijna non-stop gebruik zijn er ook 2:

Als ik eerder zin heb in iets verzorgends grijp ik naar de Revlon Lip Butter in 'Pink Lemonade'. Die geeft toch nog voldoende kleur af maar is lekker creamy. Zoals je kan zien is deze al bijna op.

De Rimmel lipstick in 'Nude Delight' is mijn go to nude lipstick in de zomer. Het is een warme nude kleur die niet te bruin voor me is, eerder peachy. Als ik niet weet wat dragen is het vaak deze omdat hij overal bij past.

xoxo Tessa