zondag 3 juni 2012

Shoplog

Vorige week postte ik al een mini shoplog, had toen niet echt veel leuks gevonden in Hasselt. Een paar dagen daarna ben ik dan maar naar Maastricht gegaan, daar slaag ik altijd beter.

Eerst ging ik de Mango binnen, daar nam ik een koraalkleurige tangtop mee. Spagettibandjes mogen niet op mijn werk (je moet een beetje op je dresscode letten natuurlijk bij lagere school kinderen) maar iets bredere bandjes als dit mag wel:

De 2de stop was H&M. Ook daar nam ik een shirt mee die ik gemakkelijk naar het werk aankan. Deze lossere tshirts hebben ze in verschillende kleuren en hebben een beetje zo'n waterval snit aan de onderkant. Een gewoon t-shirt vind ik al snel zo saai, deze heeft tenminste nog een zakje op de borst:
Ook nam ik een geel jurkje met kant mee bij H&M. De meeste jurkjes in mijn kast zijn nu eenmaal zwart en nu ik wat bruiner ben aan het worden staat een kleurtje ook wel leuk:
Al maaanden was ik op zoek naar een mooi wit blousje, ze leken wel onmogelijk te vinden en nu vond ik er een van Only! Ik vind het blousje zo leuk staan dat ik twijfel om nog een andere kleur te gaan halen.
Ik had bovenstaand bloesje al vast toen ik in mijn ooghoeken een roze-koraal kleurige jeans legging zag liggen en zag in mijn hoofd al een droom outfit verschijnen. En inderdaad, het staat super leuk samen.

Omdat ik geen fijne strapless bh meer had besloot ik de 'Sylvie van der vaart' strapless mee te nemen bij Hunkemöller. En YES hij is 10x fijner (blijft beter zitten) dan de andere strapless bh's die ik heb geprobeerd.

 Qua beauty producten hou ik me al meer dan een maand aan mijn no-buy, had dit zelf nooit verwacht maar het gaat best makkelijk. Ik heb alleen wat dingen gekocht die nodig waren:

Je kon ik mijn opgemaakt artikel al zien dat ik in mei 2 bodylotions heb opgemaakt, die van Garnier vond ik zo fijn dat ik een gelijkaardige bus gekocht heb:
Ook zat ik heel mei zonder zonnemelk ahhh!! Vandaar dat ik op 2 weken ook 2x verbrand ben geweest met dat mooie weer, oops. Heb nu met een 1+1 gratis actie maar zonnemelk en aftersun ingeslagen:

Het volgende product heb ik voornamelijk voor mijn moeder meegenomen, die gebruikt liever zonneolie (en wil zich niet insmeren met iets met hogere factor, foei):

Tandpasta vind ik meestal niet interessant genoeg om op te nemen in een shoplog maar vind de 'White now' van Signal toch wel heel cool, overmorgen komt zelfs een review hiervan!

& the best for last, ik kreeg van de lieve Mariska enkele staaltjes toegestuurd. Ze wist dat ik de 'You snap the whip' scrub van Lush wou proberen en stuurde me daarnaast ook nog wat oogschaduw samples en een parfum staaltje. Thx honey!

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Eva M. zei

Leuke kleren heb je geshopt ! Het witte bloesje met de roze/koraal jeans zal je heel leuk staan !

Kaya zei

Leuke frisse zomerkleurtjes allemaal!
En factor 6 olie voor je moeder, das echt veeeel te weinig maar ja mijn vader wil ook niet smeren dus die loopt ook altijd met verbrand voorhoofd. Hoe ouder hoe koppiger..

Tessa zei

^Ja ik wil ook altijd minstens spf 15 in huis hebben, mijn moeder zegt dan 'dan blijf je wit'.. idd hoe ouder hoe koppiger Kaya :p

deijsprinses zei

Ik moet mijn moeder ook altijd dwingen om toch ene factor op te smeren als ze in de zon ligt ;)

BeautyLoves zei

Dat koraalkleurig topje vind ik echt prachtig! En die strapless BH ziet er ook wel mooi uit, verkopen ze die versie enkel in NL?

Tessa zei

Ik zie hem ook op de Belgische webshop staan Beautyloves!

Melissa zei

Ik wil zo graag naar Hasselt voor de New look die vind ik daar zo fijn groot. Je hebt wel leuke dingetjes gekocht vooral dat topje van Mango.

Unknown zei

Haha ik zie het serieus nu pas *sorry* Leuke producten heb je gekocht! Het koraal kleurige topje is super leuk. You Snap The Wip is wel erg vet om zo te zien :') Wonder dat hij vorige week niet gesmolten is in de post hahaha. Maar heel veel plezier ervan ;-)

Kim zei

superleuke spullen heb je gekocht zeg!! weet jij in welke maten ze ongeveer die strapless bh hebben? ik heb eigenlijk een nieuwe nodig maar in mijn maat is er bijna niet aan te komen..