zaterdag 26 januari 2013

Opgemaakt


Oehh mijn eerste opgemaakt-artikel van 2013! Ik heb weer flink wat dingen opgemaakt deze eerste maand van het jaar, kijk maar mee.

Een klein stukje 13 soap van Lush, ik kreeg hem als staaltje en heb hem gebruikt als handzeep. Hij zat in dit schattig bloemetjes papiertje verpakt:

Ook heb ik Snowglobe van Lush opgemaakt, ik zette hier nog snel het laatste kleine stukje op foto:

Nivea diamond touch douchegel, deze gebruikte ik als scheercrème:

Het volgende is een laatste restje Lush scrub wat ik in een bakje had gelegd. Het was een scrub van de vorige kerstcollectie en hij was vanbinnen blauw. Ik vond hem in ieder geval niet fijn, hij werd al snel steenhard:

Ik kwam er deze maand ineens achter dat ik waxmelts nooit opneem in mijn opgemaakt artikels! Vast omdat sommigen in een folietje zitten en die gooi je al snel perongeluk weg. Deze van Pure soap zitten in plastic bakjes, die kan ik dus wel op foto zetten. Ik maakte een Mysterie geur op:

De groene shampoo van Kera, best een fijn drugstore merk maar tot nu toe alleen nog maar gevonden in de Carrefour:

De Pink grapefruit body butter van The Body Shop. Hier heb ik zooo ontzettend lang over gedaan, de potten lijken wel eindeloos. Hoewel ik fan ben van de geur ben ik dus toch blij dat hij op is, tijd om een andere geur uit te proberen!

Een staaltje van een gezichts crème van Eucerin. Fijn spul maar ik vond het niets speciaals en volgens mij is het enkel te koop bij de apotheek:

Myskin doekjes van Essence. Ik koop dit af en toe om op mijn nachtkastje te leggen en ik zou dit eigenlijk opnieuw moeten kopen. Heel zelden gebeurt het namelijk dat ik al in bed lig en merk dat mijn make-up er nog op zit, dan is het beter om met zo'n doekje over je gezicht te wrijven dan alles er op te laten zitten.

Nagelstickers van Essence. Ik weet niet eens of deze nog bestaan, ik kon ze namelijk niet meer vinden in het Essence schap. Ze gingen best gemakkelijk er op en zijn daaagen perfect blijven zitten dus ik wil wel meer nagelstickers gaan testen!

2 pakken watjes, tja zo'n dingen maak ik bijna maandelijks op en durf ik ook nog al eens vergeten op foto te zetten voor ik ze weggooi. Deze keer heb ik er aan gedacht:

Als laatst heb ik nog 2 make-up producten opgemaakt. De eerste is de Scandal eyes mascara van Rimmel, niet mijn ding vanwege de huge aplicator en ik zou hem zeker niet opnieuw kopen.

En als laatst heb ik wel iets speciaals opgemaakt, een blush! Wow, dit gebeurt echt niet snel als je een hele blush stash hebt dus op deze pan ben ik wel een beetje 'trots'. Ik heb deze blush dan ook al zeker 4 jaar en gebruikte hem nog steeds regelmatig. Het was de L'oreal blush in Candy cane pink, die bestaat al jaren niet meer in deze verpakking.
xoxo Tessa

5 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Die Kera-producten zijn ook van de Carrefour! Ze hebben een heel gamma aan eigen producten, sinds enkele maanden en die kan je dus enkel in de Carrefour-winkels vinden.

Tessa zei

^Aha good to know!

Beauty Treasures zei

Ah die blush, zo eentje heb ik ooit ook nog gehad. Maar mijne is intussen ook al enige tijd op! Volgens mij de enige blush tot nu toe die ik ook echt opgebruikt heb.

Inmyprettyshoes zei

Altijd leuk om te zien wat andere mensen opmaken!
Ik gebruik dezelfde wattenschijfjes! Goed budgetproduct.

Jolet zei

Het lijken me fijne producten! En wat veel! Ik doe er altijd heel lang over om dingen op te maken.