zondag 6 oktober 2013

Catrice Pure Shine Colour Balm 'Don't Think Just Pink'


Na al die bummers (zie 2 artikels terug) is het nu weer tijd voor een favoriet. Jullie weten misschien al dat ik best wel fan ben van de zogenaamde 'lip balm sticks', ik probeerde ze dan ook al van vele merken uit.

Vandaag laat ik jullie de kleur 'Don't Think Just Pink' van Catrice zien:

Toen ik voor het schap stond had ik bij de kleuren een beetje een 'mwah' gevoel. Er sprong er niet meteen eentje uit wat mij betreft dus ik besloot gewoon voor de oudroze verpakking te gaan.

Uiteindelijk bleek dit wel een goede keuze te zijn want ik ben aangenaam verrast door het natuurlijk ogende roze kleurtje. Dit is de balm met flits:

En zonder flits:

Ik weet niet of al hun kleuren evenveel pigment bevatten maar deze is alvast erg fijn! Ook voelen ze gewoon lekker smooth aan op te lippen maar ook weer niet té slippery, de formule is precies goed. Yup, deze mogen gewoon in hetzelfde rijtje als die van Bourjois qua kwaliteit.

De enige opmerking die ik Catrice zou geven is dat ik niet begrijp dat ze nog steeds hun producten niet sealen. Het zal waarschijnlijk met besparingen te maken hebben maar ik trof in het schap verschillende sticks aan die helemaal geruïneerd waren omdat iedereen ze gewoon open kan doen en gebruiken.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Wat een mooie subtiele kleur! :-)

Melissa zei

Heel mooi kleurtje!
x

Mademoiselle Sophistiqué zei

wat een ontzettend mooi kleurtje!

Inmyprettyshoes zei

Mooie subtiele kleur :)

Anoniem zei

het zou inderdaad geweldig zijn als Catrice haar prodcuten sealt. Mooi kleurtje btw

Unknown zei

Deze staat ook op mijn verlanglijstje. Ik vind hem heel mooi!