donderdag 13 augustus 2009

NOTD

Nails of the day van aan zee:

Had aan zee maar 1 lakje liggen en dat was een roze/paars achtige van de Hema (nr 3. van de diamondpowder lijn) en hij was opzich wel mooi maar zo'n hel om aan te brengen. Ik had nog nooit een lakje van de Hema geprobeerd denk ik dus ik wist niet wat te verwachten, maar hij was dus super dik en stroperig.

8 opmerkingen:

elke zei

mss teveel in de warmte gestaan?

Tessa zei

nein hij stond in de badkamer en mama had hem pas gekocht

Kim zei

hema nagellak is absoluuuut géén aanrader, niets goed aan lijkt mij.. niet alleen is hij slecht op je nagels aan te brengen, één keer dat je de nagellak erop hebt brokkelt hij vanaf dag één alweer af.. ik gebruik nu de 2true nagellak van de kruidvat, ziet er wat goedkoop uit( is het ook :p) maar hooooo die nagellak blijft écht 5 dagen en langer mooi zitten!

Charlotte zei

Ik vind hema lakjes altijd erg fijn, moet ook zeggen dat ik dit een leuk kleurtje vindt! :)

DiivaprinceSs zei

Ik heb zelf ook enkele hema nagel lakjes en vind sommige zelfs ook erg fijn in het gebruik :) omdat het goed koop is moet het niet altijd slecht zijn eh :) een leuk kleurtje trouwens x

Kim zei

Ik zeg toch niet dat iets goedkoop slecht is? :) Dat is maar wat je eruit opmaakt. Ik zeg dat ik persoonlijk de nagellak rotslecht vind, kan zijn dat anderen daar wel genoegen mee nemen of écht goed vinden ;)

Tessa zei

Hema heeft ook verschillende soorten he, ik ben van deze wat ik nu geprobeerd heb ook geen fan ze

Margot zei

Ik heb nu een Hema lakje op en vind hem juist super fijn! Hij is redelijk dun, maar je hebt echt maar een laagje nodig! Is alleen wel van een andere soort;)

xx