zondag 23 augustus 2009

Review: Lush Shower Jelly


Ik kon het niet laten om iets van Lush uit te proberen omdat iedereen er zo over te spreken is (hoezo koopdrang)! Je herkent een Lush van ver, alle geuren gemengd door elkaar komen je tegemoet al vorens het binnengaan. Maar ik ben dus gevallen voor de Joy of jelly...

Daar staat hij te paraderen in onze douche, de 'vieze blubber in een potje' zoals mijn vader hem graag noemt.


Wat is het?
Het is een soort zeep/douchegel maar dan in Jelly-vorm, heel grappig want je kan hem porren (zoals ik altijd graag doe in de Lush winkel) en dan beweegt hij als gelatine pudding.

Mijn beoordeling:
In het begin is het een geklungel! ik heb de eerste keer de hele jelly gebruikt om mijn handen mee te wassen en dat was geen succes. Het is de bedoeling dat je telkens een stukje afbreekt om te gebruiken maar zelfs die kleine stukjes glibberen meteen uit mijn hand en belanden al snel in het putje van de wasbak. Nu heb ik wel een andere manier gevonden om hem in de douche te kunnen gebruiken: ik breek een stukje Jelly af en stop hem in zo'n douche puff/spons en dan schuim je hem op met je handen, dat werkt prima. De geur van de Jelly die ik gekozen heb is niet heel fel maar wel lekker.

conclusie: als je een snelle doucher bent dan kan je beter voor een gewone douchegel kiezen want met die Jelly moet je toch eerst even oefenen hihi. Ik denk trouwens dat ik er héél lang mee ga doen want je hebt maar een stukje van 1cm nodig per douchebeurt.

te koop bij Lush voor +-€6.

4 opmerkingen:

cin zei

hihi ik zie je daar al staan in de lush winkel *porpor* ik vin het trouwens ook wel stinken daar

Anoniem zei

ik vind het een beetje duur maar wel leuk

Tamaraaa zei

Heb je dat zelf in een doosje gedaan of krijg je dat erbij?

Tessa zei

een potje krijg je erbij bij sommige dingen :) bij Jelly's dus wel