woensdag 11 november 2009

Review: Catrice eyeliner pen

Ohh ik vind het nooit leuk om slechte reviews te schrijven.. maar beter dit dan dat ik jullie misschien een miskoop laat begaan, toch?

Ik ging dus in eerste instantie kijken voor het essence nailstamp setje maar die hadden ze weer niet in mijn miezerig dorpje. En toen heb ik maar besloten een aantal andere dingetjes te kopen om me te 'troosten' :p helaas was deze eyeliner pen er een van:


Ik wou zo'n pen wel eens proberen omdat veel meiden zeggen dat zo'n stift-tip heel handig werkt:

Ik heb hem 1 keer geprobeerd en ik kan je nu al zeggen dat er bijna geen kleur vanaf komt.
Het lijkt zelfs alsof hij al 'op' is :s en uitgedroogd kan hij niet zijn want hij was nog netjes verpakt toen ik hem kocht. De beste swatches wat ik kon maken:
Daarbovenop is hij ook al weg na 1 keer wrijven terwijl er 'longlasting' op de verpakking staat.
Teleurstellend! ookal koste hij maar €2, het blijft geld weggegooid en ik heb het helemaal gehad met cheap eyeliners, ik hou het wel bij de Mac fluidline.
Gelukkig heb ik wel een mooi nagellakje van Catrice gekocht, die zien jullie morgen.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Anoniem zei

owz daar komt egt niet veel kleur af nee

Kaya zei

Nee die heb ik ook gezien maar gelukkig laten liggen haha
Ik zoek btw ook nog een goeie eyeliner maar ik wil geen vloeibare en ook geen potlood maar zo een waar je t stiftje eruit kan schuiven zeg maar. Das wel een potlood maar veel zachter. Ik heb altijd Bourjois Liner precision maar die verkopen ze nergens meer GRRRRRR

Tessa zei

yups Kaya ik ben ook kieskeurig met eyeliners begin ik te denken.. ik vind potloodjes meestal niet mooi en vloeibare eyeliner blijft niet de hele dag zitten dus ik gebruik alleen nog maar gelliner

Margot zei

Wow, dat is echt een slechte! Zelfs mijn HEMA geval is nog beter, en dat zegt veel..

Creeziewendy zei

ik had die ook getest,maar dat was er zo af dus gelukkig niet gekocht.

steffi zei

Ik heb hem ook en het is inderdaad een triestig gevalletje! Was ook erg teleurgesteld omdat ik daarvoor wel een goede ervaring gehad hem met een soortgelijk merk maar ja... het mocht niet baten.