donderdag 9 juni 2011

Clinique oogverzorging

Ze zeggen wel eens dat je vanaf 20 jaar het best al kan beginnen met het smeren van oog en gezichtscremes. Nu zal ik eerlijk zeggen dat ik hier best lui in ben, terwijl ik weet dat het moet!

Onlangs kreeg ik een oogroller en creme van Clinique om te testen en daardoor ben ik toch al 2 weken flink aan het smeren en kan ik jullie mijn bevindingen vertellen.

Dit is de All about eyes oogcreme:
Het eerste wat me opviel was het potje wat zooooo super klein is. Ik dacht eerst dat het om een proefje ging maar online zag ik dat dit een normale 15ml size is en hij kost rond de 35 euro, pricey!

Hoewel je maar weinig nodig hebt zit er bij mij na 2 weken al een serieuze dip in, dus hij gaat je geen half jaar meegaan vrees ik. Maar dat is wel de enige reden waardoor ik niet meteen naar de winkel zou rennen om een nieuwe te kopen want het is super fijn spul. Het trekt meteen in en zorgt er voor dat mijn concealer makkelijker in de huid blend. Als hij dan ook nog eens fijne lijntjes tegengaat is dit een toppertje. De keuze is dus aan jou of je het geld er voor over hebt.

Het 2de product wat ik testte is deze oogroller, het 'All about eyes serum':
Er staat op de verpakking dat hij dient als massage roller voor onder de ogen, handig voor mensen met wallen! Ik heb zelf alleen donkere kringen onder mijn ogen maar geen puffy wallen dus het effect hiervan kan ik niet optimaal testen.

Maar het lijkt me wel iets wat werkt, simpelweg omdat het 'bolletje' koud aanvoelt en het product cafeïne bevat. Sommige mensen beweren dat hun donkere kringen zelfs verminderen maar dat durf ik nog niet zeggen. Dit product kost ook rond de 30 euro maar is wel een stuk zuiniger in gebruik dan de oogcreme dus ik denk dat je hier wél maanden mee doet. Let op dit vervangt natuurlijk geen oogcreme, zo'n roller is iets extra's en als jij iemand bent die s'ochtends last heeft van vermoeide ogen denk ik dat dit een heel fijne aanvulling kan zijn.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Maud zei

Die All About Eyes oogcrème klinkt erg fijn! Ik zou ook eens iets van een oogcrème moeten gaan gebruiken. Maar ik vind het al heel wat dat ik elke ochtend en avond twee producten op m'n huid gebruik.. ik ben er ook best lui mee :p

BeautyLoves zei

Mijn twee favorietjes!

Silva zei

Die oogcreme klinkt erg fijn...helaas is hij wat prijzig ;)

Noelle zei

Ik ben nog op zoek naar een nieuwe oogcreme, dus misschien dat ik deze eens probeer. Ik heb tot nu toe alleen vrij dure gehad, en ze gingen bij mij best wel lang mee. Misschien ben ik er ook TE zuinig mee ook :P

Anoniem zei

ze lijken mij best fijn
x

valerierbrems zei

Die All About Eyes heb ik ook een tijdje gebruikt. Ik kreeg er helaas allemaal kleine bolletjes (blaasjes leken het) van onder m'n ogen. Nu ja, ik heb ook een supergevoelige huid.