donderdag 21 november 2013

Freeman Peel-Off Cucumber MaskJullie weten misschien nog dat ik op zoek was naar een porie reinigend masker, liefst dat van Queen helene maar dat is nu eenmaal niet te koop bij mij in de buurt. Ik ben dus een tijdje terug maar gegaan voor het komkommer masker van Freeman, Peel off masks zouden hier namelijk ook wel eens voor werken.

Niet dat ik overdreven verstopte poriën heb hoor, vind het gewoon wel een fijn idee om het gezicht zo af en toe goed te cleanen. Goed, kijk even mee hoe het masker er uit ziet:
Het is een doorzichtig masker met een jelly structuur. Hij droogt vrij snel dus je moet snel werken! De eerste keer had ik op mn gemak het masker aangebracht en toen ik daarna mijn handen wou wassen moest ik alles al van mijn vingers peelen haha. Op je gezicht ziet het er gewoon een beetje glanzend en nat uit:

Ik trek het masker er na 5 à 10 minuten af zoals op de verpakking staat aangegeven en dan kun je er zo'n soort 'slangenvel' vanaf trekken. Het hele masker er in 1 keer vanaf trekken lukt trouwens niet. Hoe dik je het ook aanbrengt, het worden allemaal van dit soort stukjes (soms iets grotere als je geluk hebt):

Ik vind het wel een grappig masker voor af en toe te gebruiken maar porie reinigend werkt het niet, althans er valt niks te zien als ik het masker er af haal. Wel denk ik dat dit een goeie is voor in de zomer wanneer je huid soms wat verkoeling kan gebruiken.  De komkommer extracten geven het zo'n koel,tintelend effect. Het masker ruikt ook gewoon lekker fris, zoals verwacht naar komkommer.

Ik geloof dat ik er rond de 5 euro voor betaald heb bij De Tuinen.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Charlotte Bxl zei

Heb dit masker ook, maar effectief: weet niet heel goed wat ervan te vinden en of ie werkelijk iets voor de huid doet.

Ps uit de vele blogs die ik volg en lees vind ik de jouwe echt erg goed, tenminste niet teveel pers berichten en dergelijke en veel reviews van gekochte producten! Hier heb ik tenminste iets aan ;-)

Unknown zei

Dit lijkt me echt een super fijn maskertje!! :) Ik zou hem graag eens willen proberen!! X

Tessa zei

bedankt Charlotte! x

Unknown zei

Ik vind peel-off masks altijd zo leuk om van je gezicht te trekken:) x

ST zei

Ik hou van peel off masks!