zondag 2 november 2014

The Body Shop verrassingszakjes: BE VS NL


Ik ben dol op goodie bags/verrassingszakjes, zeker bij een merk waarvan je toch bijna alles lekker vind ruiken zoals bij mij The Body Shop.

Maar het allerleukste aan de verrassingszakjes is dat er meestal veel meer in zit dan waar je voor betaalt. Logisch, ze maken de zakjes alleen als ze van bepaalde dingen afwillen zoals aan het einde van een collectie of bij een nieuwe verpakking.

1,5 jaar geleden kocht ik zo een verrassingszakje in België (Antwerpen). De surprise bag koste 15 euro en dit zat er allemaal in:
Waaw! Alleen de grote bodybutter kost normaal al 16 euro. De rest wat je ziet liggen was dus allemaal gratis! Ik was hier toen zooo blij mee en kon iedereen de zakjes aanraden. Als ik het uit mijn hoofd uitreken kom ik aan zeker voor 40 euro free stuff..

Toen ik vorige week weer verrassingszakjes zag liggen bij The Body Shop (deze keer in Nederland) besloot ik er meteen eentje te kopen. Deze kostte 6 euro en dit was de inhoud:

Ok, de goodiebag was iets goedkoper maar de vergelijking is toch zielig tegenover die in België! De bodylotion die ik kreeg was in de sale en koste 6 euro dus in principe krijg je enkel de 'puff' gratis. Beter dan niks natuurlijk maar als ze in België de waarde van zo'n zakje kunnen verdriedubbelen moet dat in NL toch ook iets beter lukken dan dit he? Werkpuntje voor TBS NL!

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Shelley zei

Wat leuk zeg ! Ik kon dat helemaal niet. Vineyard peach is m'n favoriete TBS geurtje dus daar zou ik eigenlijk blijer mee zijn dan de grote inhoud haha

Griet Lucas zei

Ik koop niet zo graag deze verrassingszakjes, want ik had er vroeger eentje waar ik verschillende geuren niet echt goed vond.
Die je in België kocht zag er idd wel veel beter uit!

Savannah zei

wow die uit belgie is echt wel goed gevuld !

Beauty Treasures zei

Ik heb ooit zo'n verrassingsbag gekocht tijdens de solden. De inhoud daarvan was ook de moeite!

Unknown zei

Die uit België is inderdaad veel meer waard. De geur die je uit de Nederlandse verassings tas vind ik ook erg lekker :)