zondag 15 februari 2015

Beauty bummers


Vandaag heb weer 2 grote beauty fails voor jullie klaarstaan. Gelukkig allebei budget producten want ik wil ze het liefst meteen wegsmijten...

Als eerst de smoothing lip balm van Elf. Ik wou dit ├╝ber goedkope merk toch eindelijk eens proberen na alle verhalen maar deze lippenbalsem was al geen goede kennismaking. 
Ok voor de prijs zou je niet mogen klagen maar mensen, hij ruikt naar plastiek! De geur heet nogthans 'vanilla' maar die is er ver in te zoeken. De 2e keer dat ik de lippenbalsem wou omhoog draaien viel hij er ook al helemaal uit, kon hem nog net opvangen met de dop. Tja, je krijgt waar je voor betaalt zeker?

De andere bummer is een droogshampoo van Herbal Essences:
Ik hou er van om nieuwe droogshampoo's uit te testen, ze ruiken en werken toch allemaal ietsje anders. Toen ik deze roze fles van Herbal Essences zag staan heb ik hem meteen meegenomen, hij kost minder dan 3 euro geloof ik.

Maar ohhhh wat ben ik vies van de geur! Dit is natuurlijk persoonlijk maar het is een hele felle bloemen geur die je doorheen de dag nog blijft ruiken en dus zal vloeken met de parfum die je draagt. Daarnaast lijkt hij ook minder talk te bevatten dan andere droogshampoo's, het lijkt alsof er gewoon haarspray uitkomt. Nee, ik ga deze gewoon weggooien.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik heb de lippenbalsem ook en ik vind hem eigenlijk best fijn. X

Tessa zei

^ook de geur? brrr

peggy timmermans zei

Ken beiden niet maar ik weet dat het altijd jammer is als een product tegenvalt.