woensdag 13 juli 2011

Bourjois Délice de Soleil bronzing spray

Tijdens een van mijn laatste shopping tripjes kocht ik deze bronzer in spray vorm van Bourjois.
Ik zag reviews voorbij komen op blogs maar wist niet goed wat ik er van moest verwachten. Het is namelijk geen zelfbruiner maar echt een spray die 1 dag blijft zitten, je wast em er s'avonds in de douche gewoon van af.

Als bezitter van echte melkflessen besloot ik het product eerst te testen op een been, zie hier het verschil:
Nice hé? je ziet meteen welk been opgefrist is met de bronzing spray. Waar ik het meest schrik voor had was een oranje gloed maar dat valt reuze mee. Maar hier is de catch: op het flesje staat dat je niks hoeft uit te smeren maar ik doe dit toch omdat je volgens mij anders veeeel moet sprayen en ik denk dat je dan maar 2 spray beurten met dit flesje zal toekomen! Snel smeren is wel de boodschap want dit product droogt vrijwel meteen, handig dus want je kan meteen kleding er over aan doen.

Beide benen 'gebronzed' :
Er is trouwens nog een ding wat me dwars zit, volgens Bourjois kan je dit product ook op je gezicht gebruiken maar trust me mijn gezicht werd hier WEL oranje van! Je moet van 30cm afstand sprayen maar dan zie je bijna niks terug op je gezicht, uit automatisme ga je dan van iets dichterbij sprayen en jawel hoor, ik leek wel Jersey Shore's Snooki of een andere oompa loompa. En ik had de lichtste kleur al gekocht moet je denken, er is nog 1 donkerdere. Ik smeer mijn gezicht dus gewoon bij met een Olaz zelfbruiner om het kleurverschil zo klein mogelijk te maken.

Pro's:
- Droogt meteen
- Mits goed uitsmeren maakt dit totaal geen vlekken
- Ideaal voor op de benen en armen
- Het is waterproof (tegen zweten enz.) maar met zeep gaat het er goed af

Contra's:
- NIET geschikt voor het gezicht
- Voor sommigen misschien een nadeel dat het maar 1 dag op blijft

Deze spray kost ongeveer €13 bij de drogisterijen, wat ik niet heel goedkoop vind want het lijkt me geen product waar je lang mee doet, hij voelt nu (na 1 keer) al leger aan. Als er ooit nog eens een kortingsactie op Bourjois is bij Kruidvat ga ik hem wel weer inslaan denk ik ;)

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Mitchin zei

Jersey Shore Snookie.... Hehehehhe ^_______^
Daar ben ik ook altijd bang voor, dat ik als een oranje zebra mijn dag zou moeten doorbrengen. En ik moet ook altijd denken aan de episode van Friends waar Ross naar de zelfbruiner ging =))))

Kaya zei

Goeie review, ik vind het wel wat. Nu ik die flitser gebruik plus nog altijd veel doe scrubben en epileren wordt normale zelfbruiner snel lelijk. Maar voor een feestje is het wel fijn als je toch een beetje bruine benen hebt. Ik vind het een grote plus dat je t er savonds weer afhaalt.
Heeft t ook niet die vieze zelfbruingeur na een tijdje?

Tessa zei

Over de geur vergat ik idd te schrijven Kaya omdat ik er waarschijnlijk weinig van heb gemerkt. Hij hoort naart chocolade te ruiken en vaagweg ruik je wel een chemische chocolade geur als je aan het flesje ruikt. Maar hij heeft geen nageur inderdaad! vind het ook stukken fijner als zelfbruiner.

Silva zei

Wel een heel mooi resultaat! Maar ik zou dan liever iets hebben dat er langer op blijft zitten :)