zondag 6 januari 2013

(Sale) shoplog!

Klaar voor een huge shoplog? Ik dek me alvast in: dit is niet in 1 keer gekocht hoor, bijna over een hele maand verspreid ;) De sales zijn in België pas begonnen maar in Nederland zijn ze al lang bezig. Ik heb het geluk dat ik aan de grens woon en van beiden sales kan genieten, ik heb dus al goed geshopt de afgelopen weken.

Deze tip kreeg ik dit jaar van een kennis: ga na de kerst op zoek naar kerstversiering, alles gaat aan 50% de deur uit en je hoeft het alleen maar bij te houden tot volgend jaar. Geniaal! De volgende dingen heb ik voor een paar cent gekocht bij Kruidvat:
Aan de kassa ging er dus nog eens wat van de prijs op het etiket af, belachelijk goedkoop.

Ik heb zoals je kan zien al beslist om volgend jaar het thema 'rood en goud' in mijn kerstboom te gebruiken. Bij Bijenkorf hing er niet veel meer toen ik ging maar ik heb toch nog 2 eyecatchers kunnen scoren voor ongeveer 1 euro per stuk:

Eind december heeft ook Lush altijd zijn legendarische sale, ook dit jaar was er weer 50% korting op alle kerst artikelen. Met wat ik vorig jaar tijdens de sale allemaal kocht heb ik ook echt een jaar gedaan dus ik besloot weer wat in te slaan. Ik nam een stuk Snowcake en een stuk North Pole zeep mee:

En omdat de pakketjes er toch altijd zo leuk uit zien en een aantal van mijn favorieten bevatte heb ik ook nog 2 cadeausetjes gekocht:

In Sweet Christmas zit een Rockstar zeep en een Candy Mountain bubble bar:

En in het Snow Fairy pakket zit een Snow fairy douchegel, Angels delight zeep en Shimmy Shimmy massagebar:
Met de hoeveelheid Lush die ik nu in mijn lade heb liggen ga ik sowieso weer heel 2013 toekomen, love the Lush sale!

En dan de kleding, soms is dit 10x niks in de sale maar deze keer heb ik toch al een aantal mooie blousejes gevonden. Deze bordeaux rode met peter pan kraagje is van Zara:

Een zwart vestje met lederen stukjes op de schouders, ook van Zara:

Blouseje met pof mouwtjes, van Mango:

een donkerblauwe blouse van Mango:

En een zwarte glitter trui met studs op de rug van een plaatselijk boutiqueje:

Hoewel ik lang en slank ben heb ik toch altijd moeite met broeken, ofja vooral met Jeans. Ik ben een zandloper en heb dus brede heupen tegenover mijn dunne benen en als alles voor de rest perfect zat zat het toch altijd iets te strak om mijn heupen. Ik ben na maanden zoeken gewoon Levis binnen gelopen en heb me zo'n curve ID jeans gekocht. Je zegt gewoon je 'probleemzone' en de medewerkers helpen je zoeken tot je de perfecte jeans hebt. Deze broeken kosten normaal 100 euro maar heb er nu in de sale 80 voor betaald, mooi meegenomen.

Op deze laarsjes zat ik al een tijdje te azen, nu waren ze in de sale. Bij Sacha heb je de variant met zilveren details maar aangezien ik veel kleding met gouden studs heb wou ik deze. Deze kocht ik ook in een plaatselijk winkeltje.

Ik had het geluk dat een winkeltje bij mij in de buurt ging stoppen met het verkopen van Mi Moneda en heb dus 2 munten kunnen scoren aan 50%! Deze munten kun je in je Mi Moneda ketting steken. Je ziet op de foto de voor en achterkant van de munten.

Ik heb de rosé munt er meteen in gedaan:

En dan nog de 'niet sale' aankoopjes: als back-up heb ik een Rimmel mascara en een Maybelline eyeliner gekocht:

Ik zocht een nieuwe nagelriem creme en dat is die van Trind geworden. Ik kreeg er bij Douglas nog een staaltje van de Vera Wang Princess parfum bij.

Dit blauwe Essie lakje spookte ook al een tijdje door mijn hoofd, de review zal nog wel volgen. Ook nam ik nog een gellak van Orly mee.

En als laatst nam ik nog een rosé armband mee van een juwelenwinkeltje:

Hebben jullie nog sale koopjes gedaan?

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik zou eigenlijk ook wel graag eerder solden hebben, lijkt me handig om al koopjes te doen voor de feestdagen :)

Ik heb gisteren nog een paar schoenen gekocht, verder enkele basic shirts en truitjes. Heel veel koop ik niet in de solden, meestal word ik al aangetrokken door de nieuwe collecties :D

Katrien zei

Dat armbandje is echt super mooi en je mi moneda ook. Je hebt al leuke sale aankopen kunnen doen. Ik heb alleen een broek en een bloes bij Zara gekocht tot nu toe.

Kim zei

hele leuke dingen heb je gekocht! ik heb nog treinkaartjes van de kruidvat, dus ga binnenkort goed shoppen! ik heb alleen bij the body shop een online bestelling gedaan, koop er 1 keer per jaar (na de kerst) een stapel body butters, nu 2 voor 16 euro in plaats van 1! 6 ingeslagen, kom ik het jaar mooi mee door

Peggy Timmermans Visagie zei

Wat heb jij veel gescoord, en allemaal zo'n leuk dingen! Ook de kleding die je kocht vind ik erg mooi!

Kaya zei

Leuke dingen heb je geshopt, vooral die van Zara!

Laralaurentia zei

Je bent zo te zien helemaal los gegaan, er zitten echt leuke dingen tussen. Vooral die schoenen zijn leuk :D

Inmyprettyshoes zei

Amai jij hebt al goed geshopt!
Ik heb ook geluk dat ik in december al over de grens kan gaan shoppen :) is zo leuk!

Unknown zei

Oja je had het gezegt op het forum van de munten nice! Leuke lush aankopen ook. Alles is eigenlijk wel leuk