maandag 11 februari 2013

Sabon scrub 'Vanilla coconut'

Ik was al een paar keer in een Sabon winkel geweest maar kan me niet herinneren dat ik er ooit iets gekocht heb. De producten zijn dan ook duur, gemiddeld nog prijziger dan Lush.

Voor een bodylotion betaal je er al snel 19 euro (200 ml) en voor een grote pot scrub(500 ml) 27 euro! Nee.. ik zal mijn douche niet snel volzetten met Sabon, vind het eerder luxe producten om jezelf af en toe mee te verwennen.

Goed, ik hoorde altijd zulke goede verhalen over de scrubs van Sabon dat ik die toch wel eens wou proberen. Het zou DE scrub der body scrubs zijn, beter vind je niet snel.
Dat het om een luxe merk gaat zie je meteen aan de verpakking, ze maken als het ware een cadeautje van je pot scrub. Het houten stokje wat er bij zit is handig want je moet de scrub voor elk gebruik een beetje omroeren.
Ik vond zelf een aantal geuren heel lekker, zo waren er geuren als Lemon-mint en eentje met appel. Ik besloot voor de Vanilla coconut versie te gaan omdat hier 10% korting op was omdat dit een van hun winter geuren is. En ik vond hem natuurlijk ook gewoon erg lekker, je ruikt meer de vanille dan de kokosnoot. Het is een heerlijk warme geur, inderdaad beter geschikt voor in de koude maanden.

Tip: De Sabon dame raadde aan om niet rechtstreeks met je vingers in de pot te gaan. Sabon is net zoals Lush een vers merk met weinig conserveermiddelen, een schepje of het stokje gebruiken om er wat uit te halen is dus aan te raden als je zo lang mogelijk van je product wil genieten.
Zo'n klein schepje is genoeg voor je hele lichaam trouwens, je kan wat op een washandje of een beetje op je handen doen. De scrub is een zeezout scrub, mijn favoriet! Hij scrubt zeker niet te ruw doordat er verzorgende oliën bij zitten maar ook weer niet te mild. Ik moet toegeven dat het de fijnste scrub is wat ik ooit heb gebruikt. De fanatieke scrubbers onder ons moeten deze geprobeerd hebben. Ik hoop nog een tijdje met deze pot te doen, jullie zullen hem wel ooit in een opgemaakt artikel zien verschijnen.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Kelly zei

Klinkt heerlijk coconut vanille

Kiss & Make-up zei

De geur klinkt superlekker! Ik denk wel dat ik deze scrub zou kunnen appreciëren :-)

Valley Doll zei

Nu ben ik toch wel benieuwd naar deze scrub. Ik denk dat er in België enkel in Antwerpen een Sabon zit.

Unknown zei

Mijn moeder heeft er nu één met summer nog wat.. die is erg lekker!