woensdag 27 februari 2013

Bestelling Parfumsuper + reviews


De meeste vrouwen hebben een winter en een zomer parfum, soms zelfs een dag en een avond parfum. Ik moet bekennen dat ik dit totaal niet heb, ik voel me altijd aangetrokken tot de zoete en frisse geuren. Zo heb ik vorig jaar in hartje winter veel DKNY Be delicious gedragen, I don't care en straffer nog: ik heb een hekel aan zware parfums als Angel en J'adore.

Mijn 2de 'bekentenis van de dag' is dat ik hou van de parfums van Britney Spears! Ze zijn hier helaas al jaren niet meer te koop dus ik moest ze wel online bestellen. Ik ben niet persé een grote fan van Britney en ook niet van alle celeb geurtjes maar deze zijn pure nostalgie voor mij en daarnaast ook gewoon fris en fruitig, helemaal mijn ding.

De eerste die ik kocht is ook de allereerste parfum van miss Spears, Curious:
Ik heb even zitten terug zoeken op mijn blog en rond 2008/2009 had ik hier een rollerball parfum van, gewoon in het Kruidvat gekocht. Ik weet nog hoe gek ik van deze geur was en besloot hem nu ik hem op een webshop zag staan in mijn virtuele winkelmandje te gooien. Ik was benieuwd of ik hem na jaren nog wel lekker zou vinden maar ja hoor, de parfum (en ikzelf) zijn nog niks veranderd.

De parfum bevat onder andere: peer,magnolia en musk. Ik ben niet altijd te spreken over musk maar hier ruik ik de musk in terug op een goede manier. Zo vind ik zelf bijvoorbeeld 'white musk' van de Body Shop TE musk-achtig en niet lekker. Curious is zachter en frisser, waarschijnlijk door de peer extracten. De geur blijft niet heel lang zitten, na een paar uren is hij vervlogen en dat vind ik het enige minpuntje maar ik gooi hem in mijn tas om door de dag bij te kunnen sprayen. Het flesje oogt niet heel gesofisticeerd maar hij is dan ook door een jonge Britney ontworpen bijna 10 jaar geleden.

Nummer 2 is een iets recentere parfum, Midnight Fantasy:
De Fantasy parfums zijn bij ons zelfs nooit in de winkels terecht gekomen denk ik, ik heb ze hier toch nooit gezien. Ik rook deze voor het eerst bij een kennis thuis die zowat de hele Britney parfum collectie had gekocht in Amerika. Het donkerblauwe flesje met steentjes sprak me meteen aan, kitsch maar girly. Britney omschrijft het flesje als een 'love potion'. Zangeres Taylor Swift zegt op de middelbare school altijd de Fantasy parfums te hebben gedragen.

De noten in deze parfum zijn onder andere kersen, framboos en vanille. Ik vind hem vooral naar donkere bessen ruiken, vind het zelfs vreemd dat er geen bosbes extract in zit want dat ruik ik er persoonlijk wel in terug. Fans van de nieuwe Escada geur 'cherry in the air' kunnen die wat bij betreft beter overslaan en Midnight Fantasy bestellen want ik vind dit de lekkerdere versie.
Midnight Fantasy is duidelijk iets zwaarder als Curious maar ook deze blijft geen halve dag hangen. Wanneer je deze geur al eventjes ophebt komt de vanille meer naar voren, nog steeds erg lekker. Ik ben zelfs aan het twijfelen om de gewone Fantasy parfum (roze flesje) nog te bestellen omdat ik haar geurtjes zo graag ruik. Als je van mierzoete parfums houdt zit je bij haar helemaal aan het juiste adres.

Het enige wat ik dus kan opmerken is dat ze niet zo lang blijven hangen maar ze zijn dan ook niet zo duur. Ik zou als oplossing wel nog 50ml flesjes voor thuis willen zodat ik de 30ml altijd in mijn tas kan gooien om bij te werken.

It's Britney bitch!

Zoals je in de titel al kon lezen bestelde ik deze parfums bij Parfumsuper.nl, de levering was vlot (binnen de 3 dagen in huis) en zowel in NL als BE betaal je maar €3,95 verzendkosten. De prijzen zijn ook meestal iets goedkoper als in de winkel en ze hebben veel exclusieve celebrity parfums (Taylor swift, Jessica simpson..). Yup ik zou er nog vaker bestellen.

xoxo Tessa

maandag 25 februari 2013

Long-lasting producten

Of het nu om geur of een kleur gaat, van bepaalde dingen eisen we dat ze lang blijven zitten. Voor mij maakt het bijvoorbeeld niet echt uit of de geur van shampoo of douchegel lang blijft hangen, ik doe toch altijd behoorlijk veel parfum op. Ik laat jullie vandaag een aantal producten zien die ik al een lange tijd in mijn collectie heb, simpelweg omdat ze hun werk zo goed blijven doen doorheen de dag.

Laat ik maar beginnen bij de make-up. Als er 1 make-up product is waarbij ik het niet kan hebben dat het niet blijft zitten dan is het eyeliner. Het ziet er toch niet uit als je doorheen de dag uitgeveegde eyeliner op je ogen hebt zitten? Ik heb dit probleem met veel eyeliners en oogpotloden en het is nu niet meteen iets wat je 'snelsnel' op je werk kan bijwerken.
De vloeibare eyeliner die bij mij de hele dag blijft zitten is de Master Precise pen van Maybelline, dit is echt een topper. S'avonds moet ik hem nog volledig afvegen met remover, hetzelfde geldt voor het waterproof potloodje van Bourjois. Het is een van de betere potloodjes die ik ooit probeerde en hij is ook nog eens van de drugstore, wat wil je nog meer.

Qua lipstick blijft bijna niks de hele dag zitten, dit hoeft van mij ook niet persé. Ik wil gerust rond de middag mijn lipgloss of lipstick bijwerken, geen probleem. Voor wie het toch vervelend vind raad ik de L'oreal Infallible lipstick duo's aan:
Dit is de enige lipstick die de hele dag blijft zitten bij mij. De witte huls is een lippenbalsem die je er over af kan doen zodat hij minder droog aanvoelt want longlasting lipproducten zijn nu eenmaal droger.

Blush blijft bij mij ook niet altijd goed zitten. Veel mensen doen niet moeilijk over blush maar iets van Essence of Catrice is er bij mij na een paar uurtjes toch wel af.
Ik heb het even getest met al mijn blushes en de Coralista blush van Benefit houd het bij mij het langst vol. Wanneer ik thuis kom van mijn werk om 17u30 zit hij er nog steeds mooi op.

Nepwimpers draag ik niet eens elke maand maar wanneer ik ze opdoe wil ik ook dat ze de hele nacht blijven zitten zonder dat er hoekjes los komen.
De tubetjes lijm wat vaak bij nepwimpers zitten zijn 9 kansen op de 10 niks waard. Ik gebruik al jaren niks anders meer dan de Duo wimper lijm. Deze kun je kopen bij Mac en je wimpers zullen nergens naartoe gaan, ik moet ze zelfs soms nog behoorlijk er af trekken na het uitgaan.

Op naar de long lasting geuren. In de douche ruiken zo veel dingen lekker maar eens er uit blijven de meeste dingen niet zo lang hangen.
Lush Snow Fairy durft bij mij wel eens heel lang blijven hangen. Bij jezelf ruik je het niet altijd omdat je neus aan de geur gewend geraakt maar ik heb Snow Fairy eens bij mezelf geroken uren nadat ik gedouched had. Ik zat namelijk al lang op mijn werk toen ik ineens de Snow fairy geur rook, ik was verbaasd dat er nog steeds een vleugje van de geur naar boven kwam, good stuff!

Bij parfums kennen we allemaal het grote verschil. Meestal (maar niet altijd) blijven de duurdere parfums een stuk langer hangen dan die van de drugstore of een body mist. Maar ook met met lichte,frisse geuren durft de long-lasting factor al eens een probleem zijn. Ik heb eigenlijk maar 1 parfum in mijn collectie die de hele dag blijft zitten:
En dat is Pink Sugar van Aquolina. Deze parfum is bij ons (nog) niet te koop, ik bestelde hem online omdat hij zo populair is in Amerika. Ik heb het al eerder verteld maar deze is enkel geschikt voor de liefhebbers van extreem zoete parfums. Ik heb al te horen gekregen dat hij naar suikerspin ruikt, naar drop en naar koekjes, ik heb er dus zeker ook niet elke dag zin in. Ik draag deze echt als ik wil dat de geur lang blijft hangen of bijvoorbeeld tijdens het sporten. Dit is zo eentje dat wanneer je je s'avonds niet zou douchen, je hem de dag erna nog ruikt.

Wat zijn jullie favoriete long-lasting producten?

xoxo Tessa

zaterdag 23 februari 2013

Makeup sponge - H&M


We kennen de beauty blender ondertussen allemaal wel, de roze (dure) spons die al een paar jaar een hype is in beauty land. Het heeft even geduurd maar nu kom je overal goedkopere dupes tegen, Essence heeft er een en ook bij H&M kwam ik er eentje tegen.

Die van de H&M heeft een iets andere vorm dan de echte beauty blender, dat is echt een ei en deze heeft een deuk in het midden. De meesten gebruiken zo'n beauty blender om foundation mee in te blenden maar aangezien ik geen foundation draag gebruik ik hem voor mijn concealer :

Ik nam mijn Eraser concealer van Maybelline er even bij om de spons te testen, deze bracht ik royaal aan onder mijn ogen: 

Uitblenden deed ik al deppend met de H&M 'beauty blender' en dat doet hij prima! Na een paar keer deppen was de concealer mooi verspreid zonder dat iets in de lijntjes ging zitten.
Ook heb ik hem al gewassen, dat gaat gewoon met water en zeep of wat brushcleanser. Wat mij betreft is dit een prima alternatief, want het blijft uiteraard maar een spons in een bepaalde vorm. Ik zou nooit 15 euro aan een spons uitgeven, zeker als je hem alleen voor concealer wil hebben ga dan maar lekker voor deze budget variant van H&M. Voor die prijs (€2,95) koop je hem gewoon opnieuw als hij na een aantal wasbeurten versleten is.

xoxo Tessa

donderdag 21 februari 2013

Shoplog


Het is al weer een tijdje geleden maar vandaag heb ik nog eens een shoplog.

Ik ging vorige week snel langs de Action om iets voor op het werk te halen. Ik nam voor mezelf alleen de grote watjes mee, die heb ik al vaker gehad en zijn best fijn:

Bij Kruidvat nam ik de nieuwe Maybelline mascara mee als back-up. De 'Rocket Volum express':

Hieronder nog wat dingetjes van Kruidvat en Etos:
L'oreal en Miss Sporty nagelstickers om te testen. Ik heb al wat oude pakjes nagelstickers opgemaakt, die zien jullie in het volgende opgemaakt artikel wel voorbij komen. De Essence 'nagel tips' lagen voor 1 euro in een kortingsbak en als laatst zie je nog een lippenbalsem van NYC. Die laatste kocht ik eerlijk gezegd omdat het zo koud was buiten en ik had geen lipbalm op zak.

Bij de H&M Beauty had ik ook al best lang niks meer gekocht, deze keer vond ik er toch weer een aantal leuke dingen:
Ze hebben er momenteel erg mooie bh's, ik kocht een grijze maar ze waren er ook in printjes. Zonder dikke vulling maar wel mooi voorgevormd en ondersteunend, ideaal. Ik weet niet of ze in de gewone H&M's ook deze beauty spulletjes hebben maar ik kocht dus een mascara, peer bodylotion en een make-up sponsje.

Als je bij Lush 5 lege verpakkingen (potjes of flesjes) inlevert mag je een gratis gezichtsmasker uitkiezen, ik koos voor Oatifix, ben benieuwd wat ik er van ga vinden!

De laatste beauty-stop was bij Ici Paris. Ik was eigenlijk niet eens van plan om parfum te kopen (ik heb er namelijk pas 2 online besteld, waarover binnenkort een artikel online komt) maar ik stootte op een super deal bij Ici Paris. Een van mijn favoriete zomer parfums stond er aan 50% korting, dan kan ik hem beter nu kopen he! Voor 50ml Ralph van Ralph Lauren betaal je normaal 60 euro, ik betaalde nu dus €30. Ik kreeg er een staaltje van DKNY golden delicious bij, ook lekker.

Ik kocht deze maand maar 1 kledingstuk, iets wat ik nog niet eens kan dragen want daar is het nog te koud voor. Ik vond bij Zara dit wit blouseje met 'lederen' boordje rond de hals, super schattig:
Kleding shoppen vind ik op dit moment niet eens leuk meer, ik wil lente en zomer! Ik zie overal al prachtige mint kleurige truitjes hangen maar heb me ingehouden met kopen omdat ik ze dan nog maanden in de kast moet hangen..

Zijn jullie de winter ook al beu? Kom maar op met die zon.

xoxo Tessa

dinsdag 19 februari 2013

Gezichtsmasker stash


Ik liet jullie een paar weken geleden mijn nagellak stash al zien in een filmpje, vandaag zijn de maskertjes aan de beurt. Er zitten ook wat staaltjes bij van bijvoorbeeld Lush producten die ik graag wou proberen alvorens ik ze aankoop.



Welk masker zal ik deze week testen? aan jullie de keuze.

xoxo Tessa

zondag 17 februari 2013

Selectieve no-buy

Een no-buy, elke beauty blogger heeft zich er wel al eens aan gewaagd. Als blogger val je namelijk snel in de val van het excuus 'oh dat is leuk om te testen voor de blog!' en hup daar vliegt het product je winkelmandje in. En zolang je het je kan veroorloven is daar eigenlijk ook niks mis mee, ieder zijn hobby.

Maar ik ben bijvoorbeeld heel erg van het principe dat ik alles wil opmaken. Ik vind het een vreselijke gedachte dat producten slecht kunnen worden voordat ik ze heb opgebruikt. Vandaar dat ik sinds deze maand aan een selectieve no-buy bezig ben.

Dit wil zeggen dat ik me niet alles ontzeg maar ik wil bijvoorbeeld een tijdje geen nagellak meer kopen. Jullie hebben pas in mijn nagellak-stash filmpje kunnen zien dat ik meer dan 50 lakjes heb, dat vind ik meer dan genoeg. Als ik de komende maanden nog een mooi kleurtje zie staan zal ik op mijn tanden moeten bijten. Daarbij draag ik de laatste tijd ook regelmatig nagelstickers, deze mag ik van mezelf ook alleen maar kopen als ik een pakje heb opgemaakt. Dat maakt ook deel uit van een overzichtelijke nagel-stash.

Maar er is meer..Kijk met me mee naar mijn shampoo stash:
Ja dit zijn 10 verschillende shampoo's, waarvan 4 huge flessen van minstens 500ml. Een paar zijn al half leeg (daddy-o, de gele L'oreal en de blauwe ultra doux) maar de meeste flessen zijn dus nog vol. Hier kan ik waarschijnlijk meer dan een jaar mee verder :s Door dit op een rijtje te leggen herinner ik mezelf er aan voorlopig geen shampoo meer te kopen, eerst de voorraad opmaken.

Hetzelfde geldt voor maskers en conditioners:

9 flessen/potten haarverzorging in mijn kast en dan ben ik nog een klein tubetje vergeten op foto te zetten, weer 10 gelijkaardige producten dus. Ik ben geen kapster, I don't need this much.

En ok ik heb ook best veel douchegel en zeep maar dat gebruik ik veel sneller op dan deze producten. Er ligt elke maand nieuwe zeep in mijn douche, met haarproducten doe ik veel langer aangezien ik mijn haar maar 2x per week was.

Vanaf deze maand dus even geen shampoo,conditioner,maskers en nagellak shopping meer voor mij. Ik ga eerst maar eens wat dingen opmaken.

xoxo Tessa

vrijdag 15 februari 2013

3 nagel creaties

Sinds ik helemaal fan ben geworden van nagel stickers lijkt het me een beter idee om er af en toe een paar te laten zien in 1 artikel + mini review.

Het eerste paar is er eentje van Essence en ik had ze al een tijdje liggen dus ik weet niet of deze nog te koop zijn:
Ik probeerde ooit al die jelly nagelstickers van Essence en die waren verschrikkelijk, ze bleven er nog geen half uur op zitten. Dit zijn gewoon de papieren stickers en ik moet zeggen dat ik hier wél aangenaam verrast van ben. Ik had een iets te scherpe vijl gebruikt en daardoor zie je bovenaan nog wat witte kartels maar voor de rest bleven deze wel 4 dagen perfect zitten!
Ook van Miss sporty testte ik deze maand nagel stickers, ik ging voor de luipaard print:
Deze gingen qua applicatie zelfs nog makkelijker er op dan die van Essence, de pasvorm was voor mijn nagels ideaal. Ook bij deze had ik geen problemen met bobbeltjes of gladstrijken, als je ze voorzichtig opplakt zitten ze in 1 keer goed.
Helaas zijn ze kwalitatief minder goed en precies wat dunner dan het vorige paar (Essence). Op dag 2 had ik al verschillende chips aan de bovenkant van de nagels en op de duim kwam er zelfs aan de onderkant een stukje los:
Al bij al zou ik ze van beide merken nog opnieuw durven kopen want het resultaat is toch wel erg tof, je krijgt er gegarandeerd opmerkingen over.

De laatste creatie is een nail-art probeerseltje in de valentijns spirit:
De hartjes maakte ik met een dotting tool en de pink en duim lakte ik zwart met een beetje glitter topcoat.

xoxo Tessa

woensdag 13 februari 2013

The Soap Game

Wie youtuber Olga Kay kent zal dit gekke spel vast al kennen, maar voor wie het nog niet kent: Ik speel vandaag The soap game!

Olga is een Amerikaanse youtuber met Russische roots die onderandere beauty video's maakt en haar lievelings product is zonder twijfel zeep. Ik volg haar al een tijdje en moet zeggen dat ik eerst moest lachen met haar 'soap game' maar ondertussen vind ik het stiekem leuk om naar te kijken.

Ik zal even kort uitleggen wat ze doet: Olga legt ongeveer 1 keer per maand haar collectie zeepjes op de grond, ze maakt er dan een spel met dobbelstenen van om te beslissen welke zeep er als volgende in haar douche mag. Ik zou zeggen spoel gewoon door naar 05:00 minuten ongeveer voor The soap game:

Stiekem is het gewoon leuk om naar te kijken omdat ze zoveel zepen heeft, er zijn elke keer 'nieuwe deelnemers'.

Ik heb zelf natuurlijk ook altijd een aantal Lush zepen in huis, ik besloot voor de grapd ook een keer The soap game te spelen. Benieuwd welke zeep er deze maand in mijn douche beland?


Als jij iemand bent met een grote zeep stash en soms moeilijk kan kiezen is dit zeker leuk om eens te doen, gewoon voor de lol ;) Of misschien kun jij het wel met iets anders doen (je verzameling shampoo's of eens een lipgloss uitkiezen op deze manier wanneer je je verveelt).

xoxo Tessa

maandag 11 februari 2013

Sabon scrub 'Vanilla coconut'

Ik was al een paar keer in een Sabon winkel geweest maar kan me niet herinneren dat ik er ooit iets gekocht heb. De producten zijn dan ook duur, gemiddeld nog prijziger dan Lush.

Voor een bodylotion betaal je er al snel 19 euro (200 ml) en voor een grote pot scrub(500 ml) 27 euro! Nee.. ik zal mijn douche niet snel volzetten met Sabon, vind het eerder luxe producten om jezelf af en toe mee te verwennen.

Goed, ik hoorde altijd zulke goede verhalen over de scrubs van Sabon dat ik die toch wel eens wou proberen. Het zou DE scrub der body scrubs zijn, beter vind je niet snel.
Dat het om een luxe merk gaat zie je meteen aan de verpakking, ze maken als het ware een cadeautje van je pot scrub. Het houten stokje wat er bij zit is handig want je moet de scrub voor elk gebruik een beetje omroeren.
Ik vond zelf een aantal geuren heel lekker, zo waren er geuren als Lemon-mint en eentje met appel. Ik besloot voor de Vanilla coconut versie te gaan omdat hier 10% korting op was omdat dit een van hun winter geuren is. En ik vond hem natuurlijk ook gewoon erg lekker, je ruikt meer de vanille dan de kokosnoot. Het is een heerlijk warme geur, inderdaad beter geschikt voor in de koude maanden.

Tip: De Sabon dame raadde aan om niet rechtstreeks met je vingers in de pot te gaan. Sabon is net zoals Lush een vers merk met weinig conserveermiddelen, een schepje of het stokje gebruiken om er wat uit te halen is dus aan te raden als je zo lang mogelijk van je product wil genieten.
Zo'n klein schepje is genoeg voor je hele lichaam trouwens, je kan wat op een washandje of een beetje op je handen doen. De scrub is een zeezout scrub, mijn favoriet! Hij scrubt zeker niet te ruw doordat er verzorgende oliën bij zitten maar ook weer niet te mild. Ik moet toegeven dat het de fijnste scrub is wat ik ooit heb gebruikt. De fanatieke scrubbers onder ons moeten deze geprobeerd hebben. Ik hoop nog een tijdje met deze pot te doen, jullie zullen hem wel ooit in een opgemaakt artikel zien verschijnen.

xoxo Tessa

zaterdag 9 februari 2013

What's in my make-up bag

Ik heb het gevoel alsof ik al jaren geen update meer heb gedaan over wat ik dagelijks in mijn make-up tasje meesleur. Het hello kitty tasje zelf heb ik ook al jaren, kocht het ooit bij H&M en het doet zijn werk nog altijd even goed.

Geloof het of niet, dit is alles wat ik in mijn make-up bag meesleep:
Valt reuze mee voor een beauty blogger he? Je ziet wat praktische dingen als een mini schaartje, spiegeltje, pleister, vijltje en een elastiek.

En dan de daadwerkelijke beauty spulletjes:
- Een concealer pen van Catrice
- Lippenbalsem van Carmex
- O.P.I. handcrème
- Travelo met wat Miss Dior cherie parfum in

En ok er dwaalt meestal ook nog een deo los in mijn tas, die past niet in de make-up bag. Voor de rest vind ik dat ik vrij weinig beauty stuff bij me heb on the go. Vroeger deed ik dat wel (blush en penselen meeslepen) maar hoe vaak werk je dat nu bij? Ik heb nu enkel dingen bij me waar ik ook werkelijk touch ups mee doe doorheen de dag.

xoxo Tessa

donderdag 7 februari 2013

Nagellak stash filmpje



Aangezien ik een week ziek ben geweest heb ik ook veel te tijd gehad om te filmen, ik lag me toch maar op bed te vervelen! Mijn camera is al een aantal jaar oud en zeker niet optimaal om mee te filmen maar je ziet het goed genoeg + ik heb alle namen van de lakjes erbij getypt :)

Enjoy mijn nail stash:


xoxo Tessa

dinsdag 5 februari 2013

The Body Shop Papaya Body Butter


De body butters van The Body Shop zijn ondertussen al van verpakking veranderd, ik heb nog een 'oude' kunnen bemachtigen in de sale. Ik vermoed dat er binnenkort een aantal geuren uit het assortiment zullen gaan (die wat nog altijd geen nieuwe verpakking hebben) dus misschien is het wel slim om nog snel eentje in te slaan..

Ik vind eerlijk gezegd bijna alle geuren lekker van TBS dus ik ben tevreden met mijn Papaya body butter die in een surprise goodiebag zat:
Deze geur doet me aan een of ander fruit snoepje denken, lekker zoet en de geur blijft ook wel een tijdje hangen.

Ik heb in de winter ongelofelijk droge onderbenen, zeker na het scheren lijkt het wel schuurpapier. Body butters werken op dat moment het best en zo heb ik ook deze al een week op mijn nachtkastje staan. De substantie is zoals altijd heerlijk, in eerste instantie een beetje hard maar door je lichaamstemperatuur heb je al snel een romige formule:
Ze zijn doorheen het jaar niet heel goedkoop maar ik kan je alvast zeggen dat ik altijd tussen het half jaar en een jaar met een grote pot doe. Dat is een stuk langer als met een gewone tube bodylotion van de drugstore.

xoxo Tessa

zondag 3 februari 2013

Products I regret buying

Ik laat jullie af en toe in 'beauty bummer' artikels zien welke recente aankoopjes me niet zo bevallen maar dit keer haal ik er enkele dingen bij die al langer in de kast staan.

Ten eerste een dikke miskoop, de Ultra Doux lindebloesem shampoo:
Mijn moeder nam perongeluk de verkeerde Ultra Doux shampoo mee en hoewel het me normaal niet zo veel uitmaakt weiger ik deze op te maken. Ooooh wat stinkt deze shampoo, ik wil hem het liefst nooit meer ruiken, laat staan op mijn hoofd smeren.

Dan de Ultra Bland reiniger van Lush:
Ik probeer deze nu op te maken maar ik geef eerlijk toe dat ik het moeilijk vind. De eerste keer dat ik hem gebruikte vond ik hem best ok en op zich is het ook geen slecht product, ik vind het gewoon niet gebruiksvriendelijk. Ik kan hem alleen gebruiken in de douche want hij laat een zeer vettige laag achter en zo'n vers product in de douche laten staan vind ik dan weer geen goed idee (kan snel slecht worden). Meh.. nee ik zou dit nooit opnieuw kopen.

Ook de BB cream van Garnier ligt al langer dan een jaar in mijn lade:
Misschien word het maar tijd om deze weg te gooien, zonde maar ik gebruik hem niet! Ik gebruik sowieso heel weinig gezichtsmake-up, alleen wat concealer en blush.

En als laatst mijn Chanel lipgloss:
Ik zou deze liever verkopen dan weggooien uiteraard, hij is amper gebruikt omdat ik helemaal afgekickt ben van sticky glossjes. Vroeger hield ik van plakkerige glossjes, ze blijven nu eenmaal beter zitten. Maar nee, ik pak hem nooit and it has to go...

xoxo Tessa