zaterdag 18 januari 2014

Collectieve Shoplog


Januari is de maand van de sale en daar maak ik dan ook altijd goed gebruik van. Ook ben ik nog steeds een groot Aliexpress fan dus daar gaan jullie ook aankoopjes van voorbij zien komen.

Ik begin al met 2 armbandjes van Aliexpress. Deze metalen armbandjes met schroeven liggen overal in de juwelenwinkels voor minstens 15 euro per stuk, ik bestelde deze gouden en zilveren voor 2 dollar per stuk! Ok de kwaliteit is niet 100% hetzelfde maar ze zijn best fijn en verschillen qua uiterlijk niet veel:

De oplettende lezers weten dat ik een tijdje geleden al een bruine Michael Kors tas kocht, hier had ik helaas al snel spijt van. Ik draag eigenlijk alleen maar zwarte tassen en besloot mijn bruine dan ook in te ruilen voor deze:

Bij H&M kocht ik een maand terug al dit zebra vest. So comfy, heb hem ondertusse al vaak gedragen.

In de New Look sale heb ik dit jasje aan 50% kunnen scoren. Nog iets te koud voor nu maar binnen een paar maanden zal hij goed van pas komen.

Het volgende truitje komt ook van Aliexpress en hier was zo iets vreemds mee aan de hand. Ik vond het al super mooi voor die prijs (7 dollar ofzo) en toen ik het uitpakte zat er een prijskaartje aan van 50 euro! Lijkt er op dat ik dus een duur truitje voor super cheap heb kunnen kopen.

Al maaanden zocht ik een fijne 'leren' broek, liefst alleen aan de voorkant leer en vanachter stof. Ik had de perfecte gevonden bij Zara maar helaas deed die rits het niet goed en toen ik wou ruilen was ie natuurlijk overal uitverkocht. Ik ben nu dus maar voor deze andere van Zara gesetteld:

Dan de Hunkemöller sale, ik zag echt zoveel leuks! Ik had helaas geen tijd meer om lingerie te passen maar een pyjama hoef ik nooit te passen en zodoende nam ik deze schattige mee aan 50%:

En ik nam er ook nog snel deze work-out legging mee, die was van 20 naar 10 euro, ook al goedgekeurd!

Ongeveer 1,5 maand geleden bestelde ik ook nog eens op BornPrettyStore, dit komt ook uit China vandaar dat het zo lang duurt. Ik bestelde 3 dingen voor mezelf en 2 dingen voor een vriendin:

Bij de Kruidvat sale vond ik een tang om zelf gaatjes in je riem te maken en een parfum van Bruno Banani:

Uiteraard ging ik ook weer naar de grote Lush sale . Daar kocht ik voornamelijk zeepjes (waar ik meestal een jaar mee toekom want ik snij ze in stukken) en een mooi pakket, allemaal aan 50%:

Dit is de inhoud van het pakket btw:

Als laatst nog een stop aan de Action. Mijn extensions durven al eens eerder knopen dan mijn eigen dunne haar dus ik nam een anti tangle spray mee en nog the usual, poriënstrips:

Lekker geshopt, en het meeste ervan in de sale dus dat is altijd leuk. Ik zit er trouwens aan te denken om 'no-buy februari' te doen, toch zeker wat beauty spullen betreft. Ik kan zeker nog een maand vooruit met reviews dus tijd om eerst weer wat dingen op te gebruiken!

 xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Unknown zei

Dat jasje van New Look is geweldig. Leuke shoplog!

Savannah zei

super leuk geshopt!!

Anoniem zei

Die MK tas is geweldig!

Michelle zei

Leukee shoplog! Ik vind vooral dat jasje van new look heel erg tof! :)

PS: doe jij al mee met met mijn winactie?
http://michelleslillavarld.blogspot.nl/2014/01/winactie-jewelryznl.html