maandag 23 juni 2014

Wetnwild Creme Eyeliner


Ik weet nog goed toen gel/cream eyeliners nieuw en speciaal waren, Mac was er toen als een van de eerste bij met hun Fluidlines. Ondertussen hebben ook veel budget merken een eyeliner in een potje en als we een tientje kunnen uitsparen dan proberen we het he!

Ik bestelde deze van Wetnwild voor zo'n 7 euro bij Boozyshop, een goede prijs voor een gelliner. Ik begin meteen met de enige ergernis: Wetnwild, als je er geen fatsoenlijke kwast gaat bijsteken, steek er dan geen bij! De haartjes van het kwastje zijn zo dik dat hij zelfs niet geschikt is voor de wenkbrauwen, laat staan voor je eyeliner.

Gelukkig heb ik nog een eyeliner kwastje van Sephora dus die gebruik ik hierbij. Over de liner zelf kan ik echt niet klagen tot nu toe. Ik weet natuurlijk niet of hij snel zal uitdrogen (heb hem pas een maand in gebruik) maar het aanbrengen gaat vlot.

Van een dun lijntje:

tot een dikke wing:

Hij is zoals je kan zien goed zwart en hij gaat doorheen de dag ook nergens heen. Ik heb onlangs 9u aan een stuk gewerkt en toen ik thuiskwam zat de eyeliner er nog op. Yup, ben wel onder de indruk van deze budget liner.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

MissPrettiness zei

Ziet er een hele fijne budget liner uit!

Anoniem zei

ziet er goed uit, is het ook in een gewone winkel te koop?

Anoniem zei

Wow dat is lang! De kwast is inderdaad onwijs dik, misschien kun je hem gebruiken als lippenseel.