donderdag 25 september 2014

ShoplogVandaag een kleine shoplog, vooral op kleding gebied heb ik bijna niks gekocht de afgelopen maanden. Misschien omdat het zo lastig weer is, de ene dag is het 25 graden en dan weer maar 16... Weet s'ochtends nog niet meer wat ik moet aantrekken!

Anyway, in de sale kocht ik vorige maand nog deze Gunmetal grijze flatjes van Hampton Bay. Ze lopen super fijn en zien er tenminste nog classy uit, vind ik niet altijd even gemakkelijk te vinden bij ballerina's. 

Bij Steve Madden kocht ik veterlaarsjes. Ik moest mijn favoriete paar laarsjes onlangs weggooien en hoop dat deze een fijne vervanging zullen zijn.

Bij Lush haalde ik een 'Dragon's Egg' bruisbal, niet voor mezelf helaas want ik heb geen bad!

Bij Kruidvat nam ik een mascara en concealer van Catrice mee. Heb concealers genoeg maar je kent het wel, voelde ineens een puistje opkomen net als ik geen concealer bijhad ;-) Vanaf nu gaat deze van Catrice dus in mijn handtas.

Ook van bij Kruidvat: Herbal Essences droogshampoo en 2 deo's van Vogue:

En als laatst nog 2 dingen van bij 'Puur' in Maastricht, daar verkopen ze dus merken als Eos en Realtechniques. Het lichtroze ding is een handcrème en de kwast van RT heb ik al maar vind ik zooo fijn dat ik er nog eentje wou hebben:

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

NailGloss zei

Mooie shoplog

dresses and daisies zei

Goed geslaagd! ^^

Unknown zei

Leuke aankoopjes! Een concealer steeds bij de hand hebben is inderdaad handig ;) x

Es zei

Leuke dingetjes heb je gekocht! X