zondag 8 maart 2015

Overrated products


Je kent het wel, van die producten die zo gehyped worden dat je niet kan wachten om ze te testen. Ik ben er in ieder geval soms gevoelig voor (blog reviews, youtube video's...). Maar wat nu als die producten je verwachting helemaal niet inlassen? Tja dat kan gebeuren natuurlijk. Vandaag een aantal producten die ik persoonlijk wat overrated vind. 

1. Victoria's Secret body sprays:
Jaren hoorden we over deze leuke kleurrijke body sprays maar ze waren hier niet te koop. Sinds kort kun je ze af en toe scoren bij Etos en moet zeggen dat ik teleurgesteld ben in de geuren. Sommige flesjes vallen nog mee maar de meesten laten een pure walm van alcohol achter. Ik spoot er een aantal op mijn arm en na een uur rook die arm gewoon naar alcohol. De flesjes zijn cute maar voor de rest, sorry I'm not impressed.

2. Maybelline Baby Lips

Opnieuw, te cute om niet te kopen en je krijgt er zo'n 'gotta catch em all' gevoel bij maar het zijn echt geen goede lippenbalsems. Ik kocht er een paar en ze laten allemaal een soort laag achter op mijn lippen die er zo weer af glijd. Hetzelfde heb ik bij de meeste labello's, leuke kleurtjes en lekkere geurtjes maar ik smeer ze niet op echt droge lippen want dat maakt het alleen maar erger.

3. Estee Lauder Bronze Goddess zelfbruiner:
Ik weet nog dat ik maanden over deze getwijfeld heb maar ik moest en zou hem proberen. En ok het is geen slechte zelfbruiner, vind hem gewoon niet speciaal voor zijn prijs. Hij kost 30 euro en is waterig en moet flink opgebouwd worden. Ik heb al drugstore zelfbruiners gehad die beter en sneller werkten. Ik koop hem dus zeker niet opnieuw.

4.Fixing sprays in het algemeen:


Ik weet het, sommigen zweren hierbij maar ik snap de hype niet. Misschien gebruiken die personen zoveel meer gezichtsmakeup of poeder als mij? Ik zie en merk zelf geen enkel verschil. Ik heb al jaren een flesje fix+ van Mac staan en ik gebruik het maar af en toe als verfrissingsspray of om een kwast nat te maken, puur om hem op te maken. Ik blijf het een duur watertje vinden.

Wat vinden jullie het meest overroepen product?

groetjes

Tessa

3 opmerkingen:

Delphine zei

Ik kan me eigenlijk in veel van je producten vinden. Die Victoria Body Spray zegt me niets, die Maybelline baby lips doet me niets en ik ga nooit mijn geld verdoen aan een duur watertje om mijn make-up te fixeren. Dus ja, ik ken je gevoel!

Unknown zei

De babylips vind ik ook wat overrated. Ik vind ze echt niet zo bijzonder.

Iris | Todayslipstick zei

Met de meeste ben ik het wel met je eens, zelf gebruik ik wel fixing sprays omdat het mijn make-up minder poederig maakt en langer mooi laat zitten!
Liefs, Iris