zaterdag 24 oktober 2015

Wishlist of the momentVandaag een kleine bescheiden wishlist of the moment. 

Ik ben sowieso nog op zoek naar een fijne setting powder voor onder de ogen. Deze van Elf lijkt me wel iets en hij bestaat tegenwoordig ook in het geel (zoals de Banana powder):
Als ik dan toch bij Elf bestel wil ik de lipscrub ook wel eens proberen. Jammer alleen dat je op de webshop 6 euro verzendkosten moet betalen, dat maakt het al een stuk minder goedkoop:

Ik ben geen foundation-girl (heb een goede huid) en zal het waarschijnlijk nooit op dagelijkse basis dragen. Een lichte getinte moisturizer zou ik dan wel weer willen proberen. Die van Laura Mercier zou de topper zijn op dat gebied en ik ben wel benieuwd...
 Hoe gek ik ook ben op een kleurtje op de lippen, lippenbalsem verslaafd ben ik ook. Ik verslind ze als geen ander en de Rimmel by Kate Moss stick steekt me al weken de ogen uit:

En als laatst een fashion item. Ik zag dit poederroze tasje bij Gigi Gorgeous en hij is zo perfect voor een avondje uit. Hij is van Ted Baker en ik twijfel om hem te kopen, ben normaal niet zo van de gouden hardware:

xoxo Tessa

1 opmerking:

Griet Lucas zei

Oh ik ben nu wel benieuwd naar de gele versie van het transparant poeder van E.l.f.! :) En wat een leuk tasje!