maandag 4 januari 2016

Product clean out 2015


Aan het einde van elk jaar maak ik er een gewoonte van om door al mijn beauty kasten en lades te gaan, zo deed ik dat op 30-12 opnieuw! Ik kijk dan heel streng naar wat ik niet meer gebruik of wat te oud is en dit moet weg.

Ik dacht dat de schade in mijn make-up lade wel zou meevallen maar ik moest toegeven dat ik deze oogschaduws allemaal niet meer gebruikte: 

Ook lipproducten heb ik meer dan genoeg, tijd om de oude en slechte dingen weg te gooien. Vooral lippenbalsem in potjes vind ik gewoon niet hygienisch om jaren bij te houden:

En nog wat random dingen uit mijn beauty lade die ik toch nooit meer ging gebruiken. De H&M blushes gaf ik wel aan mijn moeder aangezien ze nog nieuw zijn, ik vind ze gewoon niet zo fijn:

Mijn nagellak stash had ik vorig jaar ook al opgeruimd, ik haalde er nu enkel deze 3 uit die niet meer goed waren:

Ook voor mijn Lush goodies heb ik een aparte lade, ik haalde er helaas ook 3 dingen uit die niet meer goed roken. Een Sweetie Pie jelly, stukje Nothpole zeep en Tiny hands serum:

En dit haalde ik nog uit de badkamerkast, ook allemaal al oud en rijp voor de vuilnisbak:

En zo kunnen we weer beginnen met een frisse start!

xoxo Tessa

1 opmerking:

BeautyLoves zei

Met het nieuwe jaar kreeg ik ook meteen opruimkriebels! :D Ik ben zachtjesaan begonnen, maar denk dat ik er dit weekend nog eens in vlieg. Kan deugd doen, een opgeruimde stash!