vrijdag 25 september 2009

Review: Lush BIG shampoo


Mijn ouders brengen als zij met hun 2tjes op vakantie gaan vaak een souvenier voor me mee, mij maak je natuurlijk met een beauty product veel meer blij dan met een beeldje o.i.d. :p

Mijn vader weet dat ik van Mac hou maar hij kan ondertussen al niet meer bijhouden wat ik allemaal al heb en wat niet, dus deze keer sprong hij de Lush winkel binnen.
Ik was dan ook heel blij (want mannen gaan niet graag die overweldigend geurende winkeltjes binnen) dat hij me een shampoo van Lush had uitgezocht.

Wat zegt lush erover:
Big is een zeezout shampoo wat je meteen een beach-gevoel geeft. Het zeezout zou zorgen voor meer volume en lekker zacht haar.

Mijn conclusie:
Ik heb hem nu een paar keer gebruikt en het werkt zo fijn! door de korreltjes lijkt het wel of je je haar gaat scrubben, echt heel vreemd. Verder schuimt hij niet zo veel maar dat maakt me niks uit, als je hem goed uitspoelt heb je lekker zacht en glanzend haar. Van dat volume effect merk ik niet veel, daar heb ik toch nog volume mousse voor nodig. De geur is wel heel lekker -> heel erg limoen/citrus achtig, als je van de geur van Mojito's houdt zit je goed ;)

Prijs: +- €15 @ Lush

3 opmerkingen:

cin zei

klinkt goed. ik ga volgende keer ruiken ;-)

Margot zei

Oee, die lijkt me echt heel fijn! gelukkig kom ik binnenkort weer bij een lush store!

Hilde zei

Die is inderdaad lekker(L)!