vrijdag 8 april 2011

Catrice brow set

Catrice heeft al een paar maanden een wenkbrauwsetje uit. Raar genoeg hebben ze maar 1 kleurenpalletje en dus niet eentje apart voor de blondines of brunettes. Als je heel donker haar hebt raad ik je dit palletje dus al niet aan want kijk hoe licht de kleuren zijn:
Zoals je kan zien is er ook een mini pincet en kwastjes bijgevoegd in een verborgen lade, waar ik niet zo onder de indruk van ben.

Als je de kleuren swatcht komt er echt véél pigment van af:
Mijn petekindje wou ook mee swatchen:
Helaas is de textuur heel poederig en blijft er van dat pigment niet veel over in je wenkbrauwen. Zie hier mijn wenkbrauwen zonder iets op:
Met het blonde poeder zie ik bijna geen verschil:
En het bruine is iets donkerder maar nog niet amazing:
Ik laat jullie het 'kuimelige' even zien door hem te vergelijken met mijn Wetnwild palletje die er helemaal geen last van heeft:
Het linkse palletje van Wetnwild gebruik ik al erg lang en zoals je ziet is hij nog best netjes terwijl mijn nieuwste (Catrice) al product los laat.


Eindconclusie? het is jammer dat Wetnwild niet meer zo makkelijk te krijgen is want ik vind hun palletje stukken fijner. Het Catrice palletje zal niet verloren gaan want ik heb pas terug highlights in mijn haar laten zetten en dan heb ik toch niet veel kleur in mijn wenkbrauwen nodig. Maar voor mensen die van strak getekende wenkbrauwen houden of gewoon wat meer kleur is hij niet geschikt.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Peggy Timmemans zei

Eigenlijk alleen geschikt voor mensen die hun wenkbrauwen heel natuurlijk willen aanzetten. Dank je wel voor je eerlijke mening!

Silva zei

Ik vind het er wel mooi en natuurlijk uitzien :) Jammer dat het zo loslaat.

Mitchin zei

Dank je wel voor de review! ^_____^

Kashmira zei

Ah wat schattig van dat kindje! Als mijn etos poeder op is ga ik wss voor deze!