dinsdag 26 april 2011

L'oreal Solar expertise olie

Helaas, de paasvakantie zit er weer op en het weer zou de komende week ook een aantal graden achteruit gaan. Toch wil ik jullie alvast mijn favoriete zonne product laten zien want we gaan hem vast nog nodig hebben deze zomer ;)

Ik gebruik bijna altijd olie bij het zonnen, het voelt dan wel wat vettig aan maar naar mijn gevoel werkt het ook als een loep voor de zon. Terwijl het toch beschermt word ik véél sneller bruin met olie dan met zonnemelk/creme.

Deze van L'oreal gebruik ik nu al voor de 2de zomer op rij en hij werkt voor mij perfect. Ik heb de afgelope week maar een paar dagen in de zon gelegen en ben al een paar tintjes bruiner, terwijl dit toch factor 30 is. Van gevoeligheid of roodheid heb ik totaal geen last gehad.

Het enige jammere aan mijn flesje is dat het pompje stuk is, hij deed het al niet van dag 1 en ik moet hem dus 'gieten' op mijn handen of rechtstreeks op mijn lichaam:

Maar over het algemeen heb ik dus echt het gevoel dat dit product de 2 dingen doet die een zonneproduct moet doen: hij beschermt maar laat genoeg zon door om te kunnen bruinen.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Kaya zei

L'oreal is sowieso super, ik ben er ook al jaaaaren trouw aan. Er was trouwens een tijdje geleden in het nieuws dat ik bijna 94% van alle zonnebrand juist kankerverwekkende stoffen zitten (hoe tegenstrijdig!) maar in L'oreal zaten al die stoffen niet. Ik smeer vooral zo'n hoge factor tegen pigmentvlekken waar ik veel last van heb en het werkt goed :) De olie ga ik misschien ook eens op mn benen proberen

Silva zei

Klinkt goed! Ik gebruik zelf liever een melk, anders word ik veel te snel bruin.

Marijke zei

Ik vind deze ook heel erg fijn! Lastig dat de spray niet werkt..

Desiree zei

Ik gebruik het liefst zonnebrandmelk, omdat dat minder vettig is.

Trouwens zonnebrandmelk/olie is maar één jaar houdbaar. Daarna neemt de bescherming van het goedje af. Wel ff handig om te weten, dacht ik zo ;)

Tessa zei

Ja klopt Derisee maar dit is al mn 2de fles he ;) ddie van vorig jaar ik aan zee gezet die zal ondertussen wel op zijn x