vrijdag 17 juni 2011

Maybelline Eyestudio '22 Bronze drama'

Deze week doe ik toevallig 2 Maybelline posts kort na elkaar (eerst de One by one mascara, nu dit oogschaduw quatro)! Ik heb eigenlijk helemaal niet super veel van dit merk, dit was ook de eerste Maybelline oogschaduw wat ik probeerde maar ik ben er super over te spreken.

Er bestaan een aantal kleurencombinaties maar ik heb het doosje 'Bronze drama' die erg draagbare tinten heeft:
Er komt erg veel en mooi pigment van af, de swatches hier boven op de foto zijn slechts 1 veeg.

Je kan alle kanten op met dit palletje maar ik draag hem bijna altijd voor een neutrale look: wat donkergroen (licht aangebracht) op het ooglid, het bronze kleurtje in de crease, het shimmery zwarte onder mijn ogen en de witte als highlighter:

In eerste instantie dacht ik dat ik de bronze kleur niet vaak zou gebruiken maar het palletje is gewoon heel mooi op elkaar afgestemd, de kleuren staan allemaal heel fris. Je zou de kleuren ook feller kunnen aanbrengen en bijvoorbeeld de zwarte kleur in de crease gebruiken voor een avondlook, dat ga ik zeker nog eens proberen.

Dit oogschaduwpallet kost zo'n 15 euro, wat ik niet duur vind voor 4 kwalitatief goede oogschaduws (= omgerekend €3,75 per kleurtje).

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Sofie zei

Ik zag deze quatro al een paar keer in de winkels liggen, maar om de een of andere manier spreekt het me niet aan. Ik vind de verpakking gewoon niet zo leuk. Wel fijn dat ze zo goed gepigmenteerd zijn.

Silva zei

Ik vind het er mooi uitzien!

Katrien zei

Wow wel super mooie naturel look!! ik wil er ook wel een proberen

Noelle zei

Mooie kleurtjes, vooral die bronze kleur! Alleen lijkt er wel enorm shimmer in te zitten? Geen last van fall out?

Anoniem zei

ziet er mooi uit

Tessa zei

@Noelle de fallout valt goed mee, er zitten geen grove shimmers in en ik moest mn gezichtsmakeup achteraf niet bijwerken. Ik swirl trouwens ook nooit met de kwast in het doosje ik 'druk' de oogschaduw in de kwast zodat mn doosje mooi blijft lol!

Kashmira zei

Ik hem het ook een paar keer in de winkel bekeken! Hij ziet er goed uit! x

Eva zei

oeh dat is mooooi! echt iets wat ik zou kopen ^^ nu hopen dat ik hem kan vinden next time I go shopping haha ;p

AddictedToMakeup zei

Heel mooie kleuren! Ik denk dat ik ze ook wel ga halen.