zondag 16 oktober 2011

Celebs en hun beauty flaws

Omdat ik weet hoeveel meiden/vrouwen onzeker kunnen zijn om hun 'schoonheidsfoutjes' (geloof me, iedereen heeft ze) laat ik vandaag wat celebs in geen of weinig make-up zien.

Wisten jullie dat ook veel celebs last hebben van donkere kringen onder de ogen? ze dragen net zoals wij (zelfs nog meer) dagelijks een hoop foundation en concealer om dit te verbergen.

Heel erg donkere kringen zijn aangeboren en daar kun je niks tegen doen, dus "veel water drinken" en van die trukjes uit grootmoeders tijd werken écht niet, de huid is gewoon een stuk dunner onder de ogen waardoor adertjes (het blauwige wat je vaak ziet) etc. er kunnen doorschijnen.

Kim Kardashian's donkere kringen:
Ook Vanessa Hudgens heeft ze duidelijk:
Heb jij snel een wat rodere huid? ook celebs hebben hier last van waaronder Miley Cyrus. Op foto's zonder make-up zie je vaak dat ze een iets vettere huid heeft die ook nog eens snel rood uitslaat:
Over een vette/olieachtige huid gesproken, Megan Fox kan hier ook over meespreken. Haar make-up artist zal haar T-zone vaak moeten bijpoederen om haar gezicht te matteren:
En wisten jullie dat Rihanna (die ook wel een beetje last donkere kringen heeft) helemaal niet gezegend is met mooie lange wimpers? Zonder nepwimpers op zijn haar wimpers haast onzichtbaar:
Britney Spears heeft wel eens last van adult acné, vooral op haar kaken heb ik het wel vaker gespot.
Tyra Banks steekt het ook niet onder stoelen of banken dat ze donkere kringen en soms zelfs wallen heeft. En wisten jullie dat Tyra vroeger op school altijd geplaagd/gepest werd om haar grote voorhoofd? later is dit net haar handelsmerk geworden en nu is ze er trots op!
Zo zie je maar, iedereen heeft wel iets waar hij/zij onzeker over kan zijn. De celebs worden natuurlijk 95% van de tijd mooi in de verf gezet door hun make-up artists maar op de andere 5% staan ze er soms ook alleen voor. Ik vind het ergens wel knap dat ze ook zonder make-up de deur uit durven, dat breekt het ideaalbeeld wat wij soms voorhebben van de hollywood dames een beetje.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eefje zei

wow Tyra haar hoofd is echt huge maar wel goed dat ze er nu zelfzeker over is. En Brit haar acné is ook niet min.

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei

Leuk artikel! Zo besef je weer eens dat die sterren niet zo perfect zijn als je wel denkt :-)

mirjam schuurkamp zei

everybody has a bad day:D

New outfitpost - My heart is black
www.mirfashion.blogspot.com

Tessa zei

Ja ook al Mirjam :)