zondag 23 oktober 2011

Mijn make-up stash

Een van de meest gevraagde filmpjes is altijd die van de make-up stash. Omdat mijn camera helemaal niet in mooie kwaliteit filmt had ik hier eigenlijk nooit een filmpje over gemaakt. Ineens kwam ik er achter dat mijn vader's camera in HD filmt! Het enige probleem is dat het zo'n groot zwaar ding is en ik ben er helemaal nog niet ervaren mee (moet nog wat oefenen in het scherpstellen etc.). Ik hoop dus dat het meevalt en dat ik jullie niet te zeeziek maak ;)

Ik overloop in het filmpje snel even mijn stash en laat af en toe wat favorietjes zien, veel plezier! Oh en je kan dus in HD kijken als je wil.


Zoals jullie misschien wel kunnen zien probeer ik mijn stash altijd overzichtelijk en opgeruimd te houden. Misschien dat sommigen het veel vinden maar ik vind het nog wel ok. Ik duik meerdere keren per jaar in mijn stash om oude of ongebruikte dingen er uit te halen dus alles wat je ziet liggen wordt gebruikt. Ik zou alleen eens werk moeten maken van het zakje vol staaltjes, er zitten bijvoorbeeld nog mini mascara's en parfum samples in die ik op moet maken. Ik wil trouwens in de toekomst mijn oude lades vervangen door iets nieuws (deze trekken stof aan ofzo, kan ze bijna dagelijks afvegen!), misschien mooie doorzichtige ladekastjes..

PS: nog even snel een shoutout naar Kimmiej! bezoek allemaal haar blog en laat even een comment achter, ze heeft veel updates en een gigantische stash! ;)

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Katrien zei

Zeer mooie en overzichtilijke stash

Kaya zei

Heel netjes en overzichtelijk! Bij mij ligt alles doorelkaar in 2 grote dozen! Maar daar zit ook heel oud spul tussen, zo vind je dus helemaal niks terug.
Ik vind je "everyday bakje" mooi, waar heb je die vandaan?
Verder mooie make upjes maar dat wist ik al ;)

Eva M. zei

Leuk om te zien ! Alles ligt zo netjes gesorteerd, dat is wat anders dan bij mij :d !

Anoniem zei

leuke stash maar hoe heb je je nagels gedaan? groetjes

kimmiejjjjj zei

wat een superleuk filmpje! je hebt echt een mooie basic stash met allemaal goede producten! mooi om te zien! en echt suuuperlief van je linkje! helaas snap ik niks van filmpjes posten en bewerken, anders had ik ook wel een keer een stashfilmpje gemaakt!

Petra zei

Ziet er mooi uit, wat een leuke spulletjes heb je daar!

Tessa zei

Thx allemaal

@anoniem: dat zijn gewoon verschillende kleuren streepjes en daarover crackle lak :)