woensdag 12 september 2012

Online laarzen spotten

Zoals jullie misschien al wel weten shop ik niet graag online, ik moet iets echt in mijn handen kunnen hebben en vooral kunnen passen. Waar ik de webshops wel heel handig voor vind is het op voorhand uitzoeken van mogelijke leuke items.

Lets face it, we zitten al bijna in oktober en dat wil zeggen: regen en kou. Mijn flatjes en slippertjes ben ik al stilaan aan het opruimen en de laarzen komen weer uit. 

Bij Steve Madden heb ik vorige week deze minnetonka-ish laarzen gepast en ze stonden zo leuk en zaten geweldig. Aangezien de zon toen nog scheen had ik nog geen behoefte om laarzen te kopen maar twijfel nu wel erg om ze toch te gaan halen:


Voor de rest valt me op dat de korte laarsjes een comeback maken, ik spot nog maar erg weinig hoge laarzen. Op zich vind ik tussen de korte laarsjes soms ook wel iets leuks zitten, bv. deze van Zara:

Deze met studs zijn van Manfield:
Deze stoere laarsjes van Sacha vind ik ook geweldig maar ze lijken me niet overal leuk bij staan (moeilijk te combineren):

De volgende zijn van Durlinger en hoewel ze minder speciaal zijn vind ik het ritsje aan de achterkant wel weer heel leuk:
Het laatste paar zijn geen laarzen maar deze kwam ik ook op de webshop van Durlinger teger, cute sneakers met studs!

Hebben jullie al winterschoeisel in huis of op het oog?

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Eva M. zei

De korte laarsjes van Zara heb ik ook al gespot. Zit hard te twijfelen als ik ze zou bestellen.

Kaya zei

Ik heb die laarsjes van ZARA, maar heb ook al andere paren gekocht voor de winter, maar dit zijn de enige platte schoenen. Ik vind die een na laatste best wel leuk. Denk dat je die ook minder snel zat bent dan die met studs. Ik heb mijn laarzen nu al op 25 blogs voorbij zien komen maar heb ze zelf nog niet eens aangehad haha.

BeautyLoves zei

Ik kijk graag online bij schoenenzaken zoals La Bottega enzo. Merk per merk en dan naar de fotootjes kijken :D

Kim zei

ik hou echt helemaal niet van laarzen. de hele winter loop ik op flatjes, pumps of sneakers, net als de zomer eigenlijk. ja ook in de sneeuw, haha

Anoniem zei

ik wil ook graag korte laarsjes maar net graag zonder studs dus bedankt voor de durlinger tip!

Saskia zei

oei, ik dacht dat minnetonka laarzen alweer uit de mode waren? zelf heb ik toch liever geen zwarte laarzen en het liefst ook lange. die zijn een beetje warmer ;) verder heb ik nog niets op het oog.

:)

Tessa zei

Bwa dat is zoiets als Uggs, gaat nooit helemaal weg. En deze zijn van de nieuwe collectie van Steve Maden dus..

Saskia zei

je hebt gelijk, ik zag vandaag in de schoenwinkel (in maaseik) niet zoveel hoge laarzen als vorige jaren. ik vind het trouwens tof om te zien hoe die sliertjes van minnetonka's heen en weer vliegen als je ermee loopt, hé? erg speels schoeisel is dat ;) ik heb er al eens paarse gezien, heel cool.

Saskia ^^

Tessa zei

^Ja dat vind ik ook altijd heel cute! Ze zeiden me vroeger nooit iets maar nu zie ik soms meisjes echt mooie combinatie's ermee maken.