zondag 6 juli 2014

Scholl Velvet Smooth Express PediEen 'voor en na foto' moet je niet van me verwachten (voetenfobie hierzo) maar ik wil jullie wel vertellen wat ik vind van de elektrische voetvijl van Scholl.

Dat dit product populair was ondervond ik meteen, heb er een maand naar moeten zoeken eer hij ergens niet uitverkocht was. Ondertussen heb ik hem zo'n 3 weken in huis en al 2x gebruikt. 

Ik kan er helemaal niet tegen als iemand aan mijn voeten zit dus voor een pedicure gaan is al geen optie bij mij. Mijn moeder probeerde het ooit en die schopte ik per ongeluk bijna een blauw oog! Nope, je blijft best van mijn voeten af. 

Nu was de grote vraag dus of ik dit apparaat ging kunnen verdragen en ja hoor, het valt reuze mee! Bij een gewone vijl vind ik het wel eens pijnlijk (gevoelige voeten) of kriebelen maar bij de Velvet Smooth voel ik zo goed als niks. Het is wel niet in 1,2,3 gebeurd vind ik, je moet er wat tijd in steken of het een paar keer doen maarja hij is dan ook gentle. 

Een ware oplossing voor mensen die het vijlen van eelt een verschrikking vinden. Het apparaat zelf kost rond de 30 euro en de vijl (het rolletje) kun je in een navulverpakking kopen voor zo'n 12 euro.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Saskia zei

yes, dit heb ik nodig!

Beauty Treasures zei

Het klinkt goed, maar ik verkies liever een traditionele rasp :-)

BeautyLife zei

Ik heb hier al veel over gehoord en het lijkt me erg fijn werken! xo

Mademoiselle Sophistiqué zei

ooh super, hier heb ik al zoveel lezen, ik wil 'm ook nog graag voor poezelige zomervoetjes!