dinsdag 8 juli 2014

What's in my 'on the go' make-up bag


Een tijdje terug kocht ik een nieuw make-up tasje van Ted Baker, tijd om hem in te wijden met een 'what's in my make-up bag' artikel.

Voor iemand die veel met beauty bezig is vind ik de inhoud van mijn make-up bag nog heel bescheiden. Mijn handtas is altijd al zwaar genoeg, heb absoluut geen zin om blush en kwasten mee te gaan slepen.

* Je ziet 2 lippenbalsems, een neutrale van Eos en een lipsmacker die een waasje kleur afgeeft.

* Zonder handcrème en pleisters ga ik ook liever niet de deur uit dus die zitten er ook standaard in.

* In het gouden flesje zit altijd wat parfum voor het geval ik dit vergeet op te doen s'ochtends. 

* Het mini vijltje , elastiek en speldje komen ook regelmatig van pas.

* Als laatst zie je nog een mini tandenborstel met tandpasta op. Die is uiteraard voor noodgevallen, je weet maar nooit!

Een deo ligt ook nog altijd los in mijn handtas aangezien die niet in het tasje past. Slepen jullie veel beauty producten mee op een dagelijkse basis? Ik ken bijvoorbeeld vrouwen die altijd foundation en mascara bij zich hebben.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik doe door de dag eigenlijk nooit aan touch-ups, dus mijn make-uptasje bestaat ook enkel uit handcrème, lipproducten (dat dan weer wel, haha), pleisters, een spiegeltje en een mini vijl. Ook omdat ik niet té veel wil meeslepen, met onder andere mijn paraplu, portemonnee, GSM, zakdoekjes en sleutels zit er al genoeg in mijn handtas.

Jolet zei

Handig dat je blaarpleisters meeneemt! Die moet ik ook maar eens in m'n tas stoppen..

Tessa zei

^ja ik vind dat doosje vooral handig, er zitten een paar blarenpleisters in maar ik steek er ook altijd wat gewone bij.

Birte zei

Aaaah, dit soort van posts vind ik altijd heel erg leuk om te zien! Bij mij hangt wat ik allemaal meesleep sterk af van waar ik naartoe moet, maar sowieso zitten er altijd een lipbalsem, een elastiekje, een klein spiegeltje en enkele tampons in mijn handtas!

Aurélie - lovelifelovefashion zei

Compeed zit er bij mij ook standaard in! Lippenbalsem steek ik dan weer vaak in een broekzak of mijn handtas. Met als gevolg dat ik die 8 op de 10 keer niet bij heb. Misschien moet ik dit dus ook maar in zo'n tasje steken ^^

x Aurélie

Unknown zei

Leuk om te zien. Ik zeul alleen lippenbalsem en parfum mee in mijn tas.