woensdag 26 november 2014

Project 5 pan


Ik weet nog goed dat toen ik met mijn blog begon de 'project pan' artikels en filmpjes ontzettend opkwamen. De gemiddelde vrouw haat het om iets op te maken, een beauty blogger niet! ;) Dat wil zeggen dat we weer iets nieuws kunnen openen en testen. Vandaag laat ik jullie dus weer 5 dingen zien waaraan ik momenteel werk om ze op te maken.

Zo ben ik bijvoorbeeld dol op de bodybutters van The BodyShop maar met de grote potten kom je zooo lang toe. Na een tijdje wil ik dan van geur verwisselen maar om nu 3 potten tegelijk open te hebben staan vind ik ook zonde. Ik ben nu al maanden de papaya variant aan het gebruiken en daar zit nu een behoorlijke deuk in. Note to self: alleen nog maar de kleine potjes kopen in het vervolg.

Lippenbalsems is nog zoiets waar ik eigenlijk te veel van heb, ben er dan ook 'verslaafd' aan. Ik breng het gemiddeld denk ik tussen de 5 en 7 keer per dag  aan. Tja, het gaat nu eenmaal snel af en ik haat het gevoel van droge lippen. Momenteel staat deze blauwe Babylips op mijn nachtkastje, deze is dus enkel voor s'ochtends en s'avonds en is nu bijna op:

Concealers maak ik ook graag op omdat ik er over het algemeen lang mee doe terwijl ik graag nieuwe test. De erase paste van Benefit zal binnen enkele weken op zijn, whoohoo:

Met pen eyeliners heb ik een haat-liefde verhouding. Vind ze het fijnst in gebruik maar ze drogen zo snel uit! Deze van L'oreal was ik bijna vergeten en hij is open dus ik moet er nu snel nog gebruik van gaan maken:

Als laatst op mijn 'op te maken' lijstje is deze getinte dagcrème van Mac. Ik heb hem eigenlijk al veel te lang, als ik hem nu niet opmaak is hij om halfvol weg te gooien binnenkort. Het is thans een fijn product hoor, ik ben gewoon niet zo van de foundations etc.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk om te zien. Ik vind het ook zalig om producten op te maken.

Beauty Treasures zei

Producten opmaken geeft zo'n goed gevoel. Als ik een artikel maak over mijn opgemaakte producten dan sta ik steeds weer verbaasd hoeveel ik ook echt opmaak :D.