woensdag 3 december 2014

Beauty wishlist van het moment


De feestdagen komen er aan en ik blijf een beauty blogger, op mijn wishlist staan op een paar dingen na enkel beauty stuff en die laat ik jullie vandaag zien.

Ten eerste een grote 'fan brush'. Ik ben er nog niet over uit voor welk merk ik wil gaan maar ik zie dat veel youtube guru's hier hun contour mee aanbrengen tegenwoordig dus ik ben benieuwd...

De Glazed Apple collectie van The Body Shop ruikt zoooo lekker, naar die groene zure matten snoepjes. Ik heb nog genoeg shower gels maar ik weet niet of ik aan deze ga kunnen weerstaan ;)

Over de tanning spray van de Kardashians heb ik ook al veel goeds gelezen. Zelfbruiner is een van mijn favoriete producten in de winter en mijn Estee Lauder Bronze Goddess is bijna op, dan pas mag ik van mezelf deze bestellen.

De Mac blush in de kleur 'Taupe' heb ik ook al een tijdje in gedachten om mee te shapen maar nu las ik onlangs dat Nyx er een budget versie van zou hebben. Misschien toch maar eerst die van Nyx proberen?

Omg, deze hete rollers van Babyliss staan misschien al een jaar op mijn wishlist. Het komt er gewoon niet van. Ik twijfel ook steeds of ik er handig genoeg voor ga zijn.


Nog een bescheiden beauty wishlist vind ik zelf.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Es zei

Leuke wishlist, ik ben ook wel benieuwd naar de tanning spray! X

Unknown zei

Leuke wishlist!