zondag 25 januari 2015

Lipstick collectie + voornemen



Qua lip producten ga ik altijd door fases. Ik kan een half jaar aan een stuk bijna alleen lipstick gebruiken en de maanden erna weer alleen gloss.

Met het kritisch uitzoeken van mijn stash (wat ik regelmatig doe) viel het me op dat sommige lipsticks nog bijna nieuw zijn en nooit gebruikt worden!

Ik besloot ze allemaal volledig open te draaien (voorzichtig, er zijn gelukkig geen slachtoffers gevallen):

Pfoeee, confronterend hoor. Er zitten Mac lipsticks tussen die nog maar 1x gebruikt zijn. Ook naar de lipbalmsticks grijp ik bijna nooit meer. Daar moet verandering in komen, het zijn fijne producten want anders had ik ze al lang weggedaan.

Ik besloot de lipsticks (zitten ook een paar gekleurde lipbalms tussen) eens te rangschikken van meest gebruikt naar minst gebruikt:
De YSL lipstick is mijn nieuwste aanwinst dus het is normaal dat die vooraan staat. De roze babylips daarentegen heb ik al een tijdje en die gebruik ik gewoon niet zo vaak. Hij kleurt je lippen echt fluoroze dus kan het al niet naar het werk dragen. Van mijn Mac lipsticks vind ik het het meest jammer, ik ga deze vaker proberen gebruiken.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Mariane zei

Wat een mooie lipsticks! Ik mag er van mezelf altijd maar 3 hebben, dan gaan ze ook regelmatig op.

Unknown zei

Leuke collectie! Ik wil ook graag meer mac lipsticks hebben :)

Melissa zei

Haha grappig!