vrijdag 15 mei 2015

On my wishlist
Ik ben deze maand een beauty no-buy aan het houden en hoewel het goed lukt (haha ben nog maar 2 weken bezig), kijken en dromen mag altijd!

Deze Estee Lauder lipstick in de kleur 'Desirable' zag ik ergens op een blog en het lijkt me de perfecte everyday kleur! Ugh.. misschien dat ik hem ooit met een actie bij Ici Paris ofzo koop.

En bij een lipstick hoort natuurlijk ook een lipliner, deze 'Nude' van Nyx lijkt me perfect (en budgetproof):

Over de Rimmel Provocalips heb ik eigenlijk nog niet zo veel gehoord. Ik ben er benieuwd naar omdat een klant van me waarschijnlijk de knalroze kleur droeg onlangs en die zat er na uren nog steeds super mooi op! Ik zeg 'waarschijnlijk' omdat ze zelf het merk niet meer wist, maar het was van bij Kruidvat en had 2 eindes (1 topcoat) dus ik vermoed dat het dit product is geweest:

I love me some lashes! Ik weet opnieuw niet meer waar ik deze zag voorbij komen maar ze lijken me zo mooi naturel en dun, alsof je van jezelf zo lange wimpers hebt. Het zijn wimpers van House of lashes in 'Siren':

Mijn favoriete youtuber qua 'haar' is Nicole Guerriero. Zij gebruikt vaak producten van Pureology dus nu ben ik er al een tijdje zooo benieuwd naar. Online kun je het gemakkelijk kopen dus als ik door mijn shampoo's heenzit...

Als laatste nog een haar'product'. Ik denk er al lang over na om Bellami extensions te bestellen. Clip in's hebben meestal niet zo'n goede reputatie maar Bellami word gedragen door o.a. Kylie Jenner en Lillie Galishi. Het is gewoon echt haar dus je kan er alles mee en zien er niet fake uit.

Zo, alweer een flinke wishlist voor iemand die op een beauty no-buy staat ;-) 

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Savannah zei

hohooo die extensions zijn zo mooi!

Unknown zei

Fijne wishlist heb je! Ik ben zelf ook nog erg nieuwsgierig naar de Provocalips

MlleLisaLoves zei

Die lipstick van Estée Lauder ziet er echt mooi uit, inderdaad de ideale kleur om elke dag te dragen ^^