zondag 3 mei 2015

Shoplog


I love shoplogs van anderen bekijken, zelf heb ik de laatste maanden niet zo veel geshopt eigenlijk.

Ik bestelde op bol.com het Happy Life boek van Mascha, om op het vliegtuig te lezen. Het las wel lekker vlot maar qua tips enzo is het misschien toch eerder een boek voor jongere meiden.

Eindelijk vond ik een soort Mason-jar, kocht hem bij Xenos voor zo'n 2 euro:

Ik had nood aan een nieuwe hoofdtelefoon, weet niet of het zo'n goed idee was om er eentje bij Hema te kopen (geluid is niet super) maar ik vond de minty kleur zo leuk! Hij was afgeprijsd van 30 naar 20 euro:

Zilveren Allstars die ik al een tijdje op het oog had:

Bij H&M nam ik een paraplutje mee en los tshirt om in te sporten: 

En de belangrijkste aanwinst, een nieuwe Michael Kors tas #guiltysplurge. Met het excuse 'ik had geen tas meer met zilvere hardware'. 

Een tijdje terug was er weer 30% korting op mascara's bij Ici Paris NL, zo'n goede acties zijn er nooit in Belgiƫ! Ik ben meteen voor een set van YSL gegaan waardoor ik ook nog een gratis make-up removertje erbij kreeg.

Ik zocht een nieuwe matte bronzer en ben na lang twijfelen toch maar voor de Benefit Hoola gegaan:

Normaal koop ik mijn watjes altijd bij de Action omdat ik die prima vind. Bij Blokker (opnieuw in NL) lagen er nu Demak-up watjes voor 1 euro per stuk in kortingsbakken, ook goed:

De laatste stop was kruidvat, een back-up mascara kan ik altijd gebruiken en ook hierop was korting. Ik nam ook nog een MUA highlighter mee:
xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een leuke aankoopjes. Inderdaad jammer dat er bij Ici Paris Xl in Belgie nooit zo'n goede mascara acties zijn.

Savannah zei

wat een mooie tas van MK!! ben benieuwd naar de highlighter die ziet er mooi uit

Beautyjuf zei

Leuk dat je een Mason Jar hebt gekocht. Ik gebruik tegenwoordig afgewassen glazen potjes voor mijn (groene) smoothies. Ook erg praktisch! Ik wens je een fijne dag, meid. Liefs Marloes