dinsdag 10 november 2015

Olaz Complete Everyday Sunshine
Jaren geleden was de zelfbruinende bodylotion van Olaz mijn favoriet, hij ging toen helaas uit het assortiment bij Kruidvat. Ik weet nog dat ik hem toen heb ingeslagen en baalde toen ze allemaal op waren.

Toen ik hem onlangs weer tegenkwam bij Big Bazar wist ik niet wat ik zag, ze worden dus toch nog gemaakt! Waarschijnlijk is het product in Amerika ofzo nog gewoon te koop, Olaz heet daar 'Olay'.
Anyway, dit is dus een bodylotion met een vleugje zelfbruiner in, niks heftigs. Maar ik vind dit daardoor DE zelfbruiner voor bleke mensen. 

Sorry voor de creepy pols-foto, hier kwam de kleur het best op uit. Ter referentie, ik ben normaal nog net niet zo wit als de muur in de winter:

Dit is na 1 dag smeren en je kan hem gerust een paar dagen opbouwen. Omdat de zelfbruiner zo licht is heb ik hier nooit strepen of vlekken mee! Ook valt de 'nare zelfbruiner geur' heel erg mee bij deze omdat er zo weinig zelfbruinende elementen in zitten.

Ik gebruik deze nu gewoon als dagelijkse bodylotion en daardoor zal ik tenminste niet sneeuwwitje zijn deze winter. Voor de bleke lezeressen: hou je ogen open bij winkels als Big Bazar en Action!

xoxo Tessa