zondag 5 juni 2011

Battle: Action of Oversa nagellak remover?

Als je zoals mij meerdere keren per week je nagels lakt dan heb je vast ook altijd genoeg nagellak remover in huis. Deze keer kocht ik er zelfs 2 op korte tijd, gewoon omdat ik altijd wel op zoek ben naar fijne removers en ze gaan toch snel op bij mij. En omdat beiden removers erg budgetproof zijn besloot ik ze te vergelijken.

Eerst die van Oversa:
Oversa is een Duits merk maar je kan het dus ook in Belgiƫ bij de DI kopen. Ik wou al langer een pompflesje om nagellak remover in te doen, veel minder geknoei dan met een grote opening:

Gelukkig had hij dus geen hoge verwachtingen te vervullen (ik wou hem toch alleen om het flesje) want super goed zou ik dit product niet noemen. Hij haalt gewone nagellak er prima af maar vanaf dat je met meerdere lagen of glitterlak werkt heeft hij het moeilijk. De fles bevat 175ml en kost tussen de 3 en 4 euro.

Body Benefits remover van de Action:
Ik val meteen met de deur in huis: dit product heeft me aangenaam verrast! Ik neem wel vaker beauty producten mee van de super goedkope winkel Action maar dit is serieus mijn nieuwe favoriete remover, en dat voor 1 euro. Hij klaart de klus zeker sneller dan de enkele euro's duurdere remover van Oversa. Deze van de action bevat trouwens ook 250ml, daar kom je wel even mee toe.

Uiteindelijk ben ik blij met beide aankopen want als de remover van Oversa op is giet ik die van de Action er in voor het handige pompflesje, the best of both worlds ;)

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Nele zei

Als er een nagellakremover is die je niet moet kopen is het wel de twee fasen remover van Aldi. Werkt totaal niet (tenzij je echt heel lang boent) en stinkt naar perzik :S

Ik ben nog nooit in de Action geweest, zou er toch eens naar toe moeten gaan :)

Silva zei

Hihi, wat een slim idee! Die van de Action ga ik ook halen!

Kaya zei

De Action is bij mij (bijna letterlijk)naast de deur maar kom er echt nooit. Ga deze toch maar eens halen, goeie tip.

BeautyLoves zei

Die van Oversa heb ik ook eens gekocht (ook voor het flesje, haha!) en ik vond hem op niets trekken! Dat duurde dus lang eer hij op was, haha!

Claudia zei

Heb die van Oversa ook :o) inderdaad ook puur voor het flesje gekocht want die is best handig.
Ik koop altijd de nagellakremover van het kruidvat (zonder aceton) en giet die dan over in het pompflesje. :o)