woensdag 1 juni 2011

Essence 'Better than gel nails'

Toen ik een aantal maanden geleden reclame kreeg van Essence over een 'Better than gel nails' collectie was ik meteen benieuwd. Doordat ik zelf een aantal jaren verschillende soorten echte kunstnagels heb gehad was ik natuurlijk wel sceptisch maar ik besloot het een kans te geven.

Op onderstaande promo foto lijkt het een hele set:
Maar in werkelijkheid moet je elk product apart kopen, wat ik eigenlijk wel fijn vond omdat ik sommige dingen al in huis had. Ik kocht dus alleen de lijm en de tips bij het Kruidvat.

Kijk eerst even mee naar het uiteindelijke resultaat:
Niet slecht hé? het ziet er verzorgd uit en ik was in eerste instantie super tevreden! Ok de naam is wat misplaatst want er komt helemaal geen gel aan te pas want het zijn gewoon tips die je opplakt, maar bij mij gaf het best een mooi resultaat voor die 5 à 6 euro die ik er aan had uitgegeven.

Maar helaas zijn er ook wat minpunten:
- Hoop niet op een nagel verlenging. Mijn eigen nagels waren al deze lengte! mensen met korte nageltjes gaan dit resultaat dus helemaal niet krijgen, je plakt de tips op je eigen nagelrand.

- De lijm is ok, ik verschrok er zelfs een beetje van en kleefde de eerste keer perongeluk 2 vingers aan elkaar. Maar jammer genoeg heeft dit geen nut want de tips zelf zijn zo dun dat wanneer je je ergens stoot er meteen een stuk indeukt/stuk gaat.

Conclusie: Het is een leuk idee van Essence en ik zal het misschien nog wel eens aanschaffen voor een gelegenheid maar zeker niet vaker. Je hebt er zéker geen week plezier aan zoals de verpakking belooft. Ze blijven eerder 1 dag zitten en dan vind ik 15 euro (zo veel kost het je als je de hele set zou aankopen) wel veel.

13 opmerkingen:

NailGloss zei

Het resultaat ziet er mooi uit. helaas heb ik te lange nagels er voor

Kaya zei

Het ziet er mooi uit!
Maar ik zou al dat werk er niet voor over hebben, als het maar 1 dag blijft zitten hihi.
Maar hier praat iemand die eigenlijk alleen haar nagels lakt :p

Anoniem zei

Ziet er erg mooi uit!
x

Silva zei

Het staat je erg leuk!

Sofie zei

Het ziet er mooi uit, maar dit laat ik liever aan mij voorbij gaan :) Weer een heel gedoe met lijm, dat is echt niets voor mij :D

Peggy Timmermans Visagie zei

Ziet er best goed uit maar dat zou bij mij helaas niet overleven.

Yanou zei

Ziet er mooi uit!

Pascalle zei

Ziet er erg mooi uit!
Ik ben ook van plan om dit een keer te doen !

Kim zei

Ik heb de tips ook aangeschaft, en inderdaad, prima eindresultaat alleen na een uurtje waren er al 3 gescheurd doordat ik ben blijven hangen....

Anoniem zei

Ik heb ook een setje aangeschaft na vele jaren gel en acryl nagels te hebben gedragen. Ik moet zeggen dat ze zeer gemakkelijk zijn aan te brengen en ik draag ze inmiddels al 7 dagen zonder enkel probleem.

Daniella. zei

Zeker geen week ?
Ik heb ze er nu 5 dagen opzitten en ben naar het zwembad geweest...
Ik snap niet wat jij met die nagels doet. Ik scheur nagels (Ik kan nu dus niet scheuren) en duw nu inplaats van scheuren ik probeer ze eraf te duwen en dat lukt me al niet, dus wat jij ermee hebt gedaan is een raadsel!

Tessa zei

^Misschien zijn ze ondertussen verbeterd? dit is een artikel van 2 jaar geleden

Anoniem zei

kun je dit nog ergens online bestellen?:O