zondag 17 juli 2011

Shoplogje

Ik kan me de laatste tijd erg goed inhouden met beauty-impuls aankoopjes, al zeg ik het zelf ;) Vroeger wanneer ik een leuk lipglossje zag nam ik het mee, nu denk ik ach ik heb er nog zeker 20 liggen.

Ik kocht qua beauty alleen een lichtroze nagellak (een soort kleur wat ik niet meer had) van 2B en een wenkbrauwgel van Gosh:
De Six had blijkbaar ook sale, ik zag een ketting met ijzeren 'blaadjes' voor €1, die moest gewoon 'hop' het mandje in:
Ik heb veel zwarte skinnys en jeansleggings maar omdat ik zoals jullie misschien wel weten enkel zwart mag dragen op het werk zijn er voor mij nooit zwarte broeken genoeg :p. Uit praktische overweging dus nog maar een zwarte skinny van Vila:
Het volgende item ziet er lang en gewoon ronduit lelijk uit op foto maar het is een bodycon pencilskirt, ik draag hem dus hoog (over de taille) en niet op zijn boerins tot over de knie :p Deze is van Only.
Bij wonder woman kocht ik nog een simpele tanktop. Ik heb deze ook in zwart en hij zit gewoon lekker, altijd fijn om ergens onder aan te doen wanneer je niet te veel decollete wil/mag tonen.
Een grijs ruffle jurkje met strikje van bij Avanti, het merk is '10 feet' :
De teenslippers van Sasha met de teenring! love them en ze waren nu met 10 (of 20?) euro korting dus ik gebruikte het als excuse voor mezelf om ze te kopen:
Er zaten dus weer wat noodzakelijke (zakelijke) dingen tussen deze keer maar ik draag in mijn vrije tijd eigenlijk ook graag zwart dus no problem ;)

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben heel benieuwd naar die wenkbrauwgel van Gosh!
x

Silva zei

Wat een leuke dingen allemaal!