zondag 11 september 2011

Dior Shimmer Powder 'Rose Diamond'

Ik heb hem nu al ongeveer een maand in gebruik, mijn nieuwe gezichtshighlighter. De shimmer powder komt zoals bijna alle Dior producten in een stoffen zakje zoals je ziet op bovenstaande foto, fijn want zo komen er geen krasjes op je verpakking.

En yup het is een investering, voor dit product betaal je bijna 50 euro (ik kocht hem bij Douglas). Dat is natuurlijk niet goedkoop voor een beauty product maar ik gebruik dagelijks highlighter en heb met mijn vorige 2 jaar gedaan eer het product op was!
De verpakking is stevig en heerlijk luxe maar hier komt het belangrijkste, de inhoud:
Dit is echt DE perfecte highlighter voor lichte/blanke dames. Er bestaat ook een bruinere variant (Amber Diamond) en die lijkt me super voor getinte dames, er is aan iedereen gedacht dus bij Dior.

Ik was eerst bang dat hij te roze zou zijn (het moet een highlighter blijven, anders kan je net zogoed een shimmery blush kopen vind ik) maar hij is gewoon mooi licht. Hier een swatch waarbij ik over alle kleuren heen ben gegaan met een vinger:
Natuurlijk kan je ook de ene dag wat meer van de rechter kant pakken en de andere dag van de linker kant maar ik swirl gewoon door het hele doosje voor mijn ideale highlight.

Hier een poging om het effect op foto te krijgen:
Voor de mensen die misschien niet goed weten waar een highlighter voor dient: ik doe eerst wat blush of bronzer (of beiden) op en ga daarna met een klein beetje highlighter over mijn jukbeenderen. Je kan ook een klein beetje op je neus doen, dit staat mooi als de zon op je gezicht schijnt. Dit is een truc die visagisten altijd op celebs gebruiken, ze stralen niet voor niets altijd ;)

Hier heb ik het wel wat feller als normaal aangebracht voor de foto's, normaal is 1 veegje genoeg:
Kortom, ik ben vreselijk blij met mijn nieuwe highlighter en ga er nog lang plezier aan hebben. Als je een fan bent van highlighten (of je wil het graag gaan gebruiken) en misschien nog een cadeaubon hebt liggen van Ici Paris, Douglas, Sephora.. ik raad je meteen de highlighters van Dior aan!

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik heb hem ook en hij is inderdaad super ! Zijn investering dubbel en dik waard ! I love Dior ;-)

BeautyLoves zei

Idem hier! Ik gebruik hem ook wel als blush, ik neem dan meer van de twee donkerste deeltjes. Love it!

Marijke zei

Hij ziet er mooi uit!

Anoniem zei

Bijna te mooi om te gebruiken :-)

Peggy Timmermans Visagie zei

Hij is echt prachtig, naar mijn gevoel zijn geld echt wel waard!

Anoniem zei

als ik ooit een geldboom heb..