zaterdag 14 januari 2012

Aussie "Miracle Moist shampoo" en" Frizz Remedy masker"

Ik heb speciaal een tijdje gewacht met een artikel te schrijven over deze producten omdat er 1,5 maand gelden op elke blog wel iets over stond en ik wou niet toegeven aan de hype :p

Maar eerlijk gezegd ben ik dus ook al een tijdje gezwicht voor Aussie. Dit merk heeft niet voor niks een heleboel awards op zijn naam staan, en dit wereldwijd...

Laat ik beginnen met de shampoo: Je moet opletten want Aussie heeft verschillende shampoo's en de verpakkingen lijken allemaal op elkaar maar de geur is anders (sommige flessen ruiken kruidig, vind ik persoonlijk niet zo lekker). Ik heb zelf 'Miracle moist' voor droog en beschadigd haar, deze is heel fijn en schuimt veel (vinden sommige mensen ook belangrijk voor de belevenis). En breek me de mond niet open over de geur want die is abnormaal lekker. Online beschrijft iedereen de geur als bubblegum maar mij doet het denken aan onderstaande lollies, specifiek de paarse 'grape' variant:
Ik bessefte het toen ik mijn haar stond te wassen en zin kreeg in die paarse lolly en sindsdien heb ik het elke keer! haha. Anyways als er een parfum bestond met deze geur kocht ik hem, zegt genoeg denk ik.

En dan het 3 minute miracle masker, ik heb de 'Frizz remedy':
Hoe handig is deze knijpverpakking zeg! Het is echt zo'n saus-dosseerdop zoals je soms bij mayonaise hebt. Ik ben voorstander van deze knop op alle shampoo's,conditioners en maskers te zetten. Op bovenstaande foto had ik het masker al 2x gebruikt en nope ik heb niks af moeten vegen voor de foto, hij knoeit gewoon NIET.

Buiten de geweldig fijne dop werkt het product ook gewoon goed. Ik zal niet beweren dat het het beste masker ooit is maar it does the job: mijn haar is zacht, glanzend en goed doorkambaar. Oh en dit masker ruikt ook lekker zoet maar kan toch niet op tegen de geur van de shampoo.

Aussie is helaas nog niet in Belgiƫ te koop, wel in Nederland bij Etos. De prijzen liggen wat hoger dan de gemiddelde drugstore producten maar natuurlijk wel nog lekker betaalbaar, beetje dezelfde prijsklasse als John Frieda.

Shampoo: +- 7 euro
3 minute miracle maskers: +-9 euro

xoxo Tessa

11 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik zou deze zooo graag es willen uitproberen. Hopelijk komt het gauw es naar Belgiƫ ook.

Unknown zei

Ik heb het miracle masker ook, maar ben geen fan. Ik heb niet het gevoel dat hij beter is dan andere maskers, misschien werkt het alleen in combinatie met shampoo en conditioner van hetzelfde merk of zo? Maar de geur is ook iets te zoet voor mij.

joyce zei

lijkt me echt een hele goede shompo ik denk dat ik hem ook eens ga probereb.
xxx

Marie zei

Haha, die lolly-geur is wel grappig :). Klinkt wel fijn! Ik ga terug beginnen met mijn blog!

BeautyLoves zei

Wil ze wel eens ruiken!

Eefje zei

Die lollys zijn heerlijk dus toen ik die foto zag staan had je meteen mijn aandacht. Ik ga de shampoo sowieso eens zoeken.

Kaya zei

Hmm ik ben ook gek op die zoete geurtjes dus ga m zeker eens proberen

Amy zei

Ik moet precies dringend nog eens naar de Etos!

Beauty Treasures zei

klinkt goed, het zal als we lang genoeg wachten ook nog wel naar belgie komen :-)

Flevoland Blogs zei

leuke blog heb je hier. Zou je die aan mijn startpagina voor blogs willen toevoegen? Check de site en laat een berichtje achter als je hier je blog wil promoten.

TahneevanErning zei

Ooh ik ben zo benieuwd nu! Ik wil hem echt al een hele tijd uitproberen. Vooral de conditioner lijkt mij erg fijn.