woensdag 15 augustus 2012

Wimperextensions


Een van de dingen waar ik bijna dagelijks om baalde zijn mijn wimpers. Ik ben nu eenmaal niet gezegend met een mooi lang of vol paar wimpers. 5 minuten over mijn mascara doen om dan nog maar een 'mwah' resultaat in de spiegel te zien, I know all about it. Als ik vrouwen met mooie lange wimpers zie ben ik dan ook altijd een beetje jaloers, het verandert meteen je oogopslag, nee het verandert meteen je hele look!

Ondanks dat ik ondertussen zowat een pro ben in nep wimpers aanbrengen is dit niet zo handig voor dagelijks gebruik. Ik dacht dan ook al langer na over wimperextensions maar ten eerste hield de prijs me tegen maar ook om elke 3 weken bij een salon te moeten zitten. Maar nu ik de kans kreeg om ze bij iemand (schoonheidsspecialiste) aan huis te laten zetten voor een betere prijs ben ik er toch maar voor gegaan.

Ok, kijk eerst even mee naar mijn *zucht* haast ontzichtbare wimpers:
Ze zijn kort en steken recht vooruit, erger kan bijna niet.

Met de extensions:
Wat een huge verschil zeg! Mijn ogen lijken normaal heel snel 'bored en vermoeid', krijg ook wel vaker de opmerking dat ik streng kijk. Dat vind ik nu echt helemaal niet meer, Bambi lashes doen blijkbaar de trick.
Ook was ik altijd wat bang voor een heel fake effect maar dat valt reuze mee. Je hebt natuurlijk verschillende soorten extensions maar deze zijn mooi dun.
Ik heb ze ondertussen iets langer dan 2 weken en hoewel er al verschillende haartjes zijn uitgevallen ben ik er nog altijd blij mee. Ik ga proberen volgende week ofzo zeker terug te gaan om ze te laten bijvullen.

Voordelen:

*Ik sta s'ochtends op en voel me niet 'kaal' zonder make-up. Ik zou zelfs zonder make-up de deur uit gaan nu, zo'n groot verschil maakt het.

*Ik draag al meer als 2 weken geen mascara meer. Eigenlijk weinig oogmake-up in het algemeen, wat een hoop tijd uitspaart tijdens het klaarmaken.

Nadelen:

*Het is meestal prijzig, als ik elke 3 weken 40 euro zou moeten betalen in een salon zou ik er denk ik snel mee stoppen.

*Ik vond het niet pijnloos, dat zal vast wel wennen maar voor mij persoonlijk was de applicatie best ongemakkelijk en met tranende ogen.

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ze zijn erg mooi en komen helemaal niet overdaan of fake over! Maar ik denk niet dat ik het geld er voor over zou hebben om dat telkens te laten bijwerken. Vraag mij ook af of ik er tegen zou kunnen dat ze zo dicht bij mijn ogen prutsen.

Kaylani zei

Wauw! Wat mooi! Ik had er nog nooit over nagedacht, wimperextensions, wie komt nou op adt idee? Maar het geeft echt een héél mooi effect! Het lijkt me alleen eng als ze zo dicht bij je ogen aan het 'werken' zijn, om die extensions erop te krijgen.
Helaas is het ook best wel prijzig, anders zat ik nu ook in de salon haha!

Kaya zei

Ik had t natuurlijk al gezien maar vind het echt supermooi!

Anoniem zei

Mooi hoor. Ik heb ers ook gehad en ben er mee gestopt uit gevoeligheid aan mijn ogen, en de prijs ook natuurlijk.

Bianca zei

Heel mooi resultaat! Maar echt pijnlijk zou het normaal niet mogen zijn. Je moet na het aanbrengen even je ogen dicht houden zodat de lijm goed verdampt is, anders gaat het prikken :) Veel plezier ermee!

Tessa zei

Ja ik voelde de lijm een beetje prikken maar het viel mee :) En ondanks het afplakken plakte er toch een wimper vast aan de onderkant dus die van elkaar halen was wel ff vervelend.

Kim zei

ziet er mooi uit! al zou ik het zelf denk ik echt niet doen

Peggy Timmermans Visagie zei

Ziet er super uit! Ik vond het ook super makkelijk om ze te hebben, zag er veel wakkerder uit en idd, je spaart tijd, alhoewel ik wel oogschaduw bleef gebruiken. Maar geen lijntje of mascara. Helaas heb ik serieuze last van hooikoorts en moesten ze eraf...maar vanaf oktober laat ik ze weer plaatsen! Zier er bij jou ook echt heel mooi uit!

Unknown zei

Ziet er super goed uit! Wauwww :D KAn me voor stellen dat je er ontzettend blij mee bent

PB Lashes zei

Yes mooi! ik zet ze altijd in Den Bosch...http://www.wimperextensions-kopen.nl