maandag 10 september 2012

Drugstore favorieten

Ik wou dit artikel eerst 'budget favorieten' noemen maar aangezien iedereen wat anders verstaat onder 'budget' zal ik het maar favorieten van de drugstore noemen. Dingen die je kan vinden bij Kruidvat,Etos etc.

Oogschaduw:
Qua oogschaduw telt het gezegde 'duurder is beter' zéker al niet bij de drogisterijen. De duurdere drugstore merken als L'oreal en Maxfactor vind ik bijvoorbeeld helemaal geen fijne oogschaduw hebben. Bekijk op bovenstaande foto de swatches van Catrice oogschaduws, dat is na 1 kleine veeg over de oogschaduw. Yup, Catrice oogschaduw heeft verbazingwekkend veel pigment en zijn mijn favoriete oogschaduws van bij Kruidvat.

Eyeliner:
Als liefhebber van Eyeliner heb ik ze wel ongeveer allemaal geprobeerd, van de dure tot de goedkope. Dit jaar heb ik een nieuwe favoriet ontdekt waarvan ik hoop dat ze hem NOOIT uit het assortiment halen, de Maybelline Master precise pen. Ik ben normaal helemaal geen fan van pen eyeliners, had er steeds slechte ervaringen mee maar deze van Maybelline is meer dan een half jaar goed zwart gebleven en de punt brengt heel fijn aan.

Nagellak: 
In het vorige artikel kon je al lezen dat ik Essie een heel fijn nagellak merk vind. Ik denk zelfs dat het mijn favoriete nagellak merk ever is en het is sinds enkele maanden gewoon bij Kruidvat te koop. Op de foto zie je btw kleurtje 'Cute as a button', een mooie koraalroze.

Lipproducten: 
Ik hou mijn lippen bijna altijd neutraal/nude. Liefhebbers hiervan weten hoe moeilijk het is om mooie nude lipproducten te vinden in de drugstores (veel dingen zijn ofwel te licht of te donker). Mijn lievelingsgloss is al jaren Revlon 'Pink crystals' en mijn lievelings nude lipstick van de drugstore is momenteel Rimmel 'Nude delight'.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik heb ook een paar favorieten die uit de drugstore komen. Heerlijk hoe je soms super kwaliteit hebt aan een mini prijsje :d

BeautyLoves zei

Essie en de Master Precise!! <3 Inderdaad twee van mijn drugstore favorieten, ben daar zo tevreden van.

Pimpernell zei

Dat Essie-kleurtje is echt geweldig!