zaterdag 13 juli 2013

Shoplog


Oehh er is een Action geopend bij mij in de buurt. Ik moest vroeger al maar een kwartiertje rijden maar nu ligt er een filiaal op minder dan 5 minuten van mijn huis. Heel verleidelijk om vaak langs de gaan dus!

De eerste rij die ik deed in de nieuwe Action was blijkbaar de 'knutsel-rij'. Ik dacht nog 'hier moet ik niet zijn' maar toen zag ik de 'steentjes-applicator' liggen. Ik heb er ondertussen al wat spullen mee onder handen genomen, de review volgt.

Niet nodig in deze heerlijke temperaturen maar ik koop altijd mijn leggings in de Action. Ik gooi denk ik elk half jaar wel een paar weg, maarja ze kosten dan ook maar +-3 euro. Ik had er nu weer eentje met een gat in dus tijd voor nieuwe leggings. Ook nam ik een paar lage sokjes mee, draag deze altijd in Allstars.

Mijn lievelingsdeel van de winkel is natuurlijk de beauty rij. Ik nam zoals gewoonlijk de grote watjes mee en de review van de magnetische nagellak is vorige week al verschenen.

Ook hoorde ik dat bepaalde Bourjois Deo's uit het assortiment gaan en deze staan nu bij de Zeeman voor een euro minder dan normaal. Ik ben snel de citroen variant gaan kopen:

Bij Kruidvat nam ik de volgende dingen mee:
De accessoire hanger zagen jullie al verschijnen. Voor de rest zie je nog het nagellak remover potje van Kruidvat en een Bourjois lipbalm-stick.

Zoals jullie gisteren konden lezen ging mijn wimperkruller na jaren stuk. Ik besloot nu voor die van Mac te gaan:

Ik zocht al een tijdje naar een nieuwe tas en die heb ik gevonden bij Steve Madden. Hij heeft zowel zilveren al gouden studs, vind ik wel gemakkelijk qua combineren met schoenen en juwelen:

 xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Eefje zei

Leuke aankoopjes van de action en mooie tas!

Bo zei

Leuke spulletjes! Ik ga die steentjes applicator ook kopen denk ik, handig voor DIY ^^

Kayleigh zei

Leuke spullen heb je gekocht! Ik heb die steentjes applicator ook! is erg leuk om te doen.

Ayla zei

heel leuke spulletjes! xx

Hafsah. zei

Leuke aankopen!
Ik ga binnenkort snel naar de Zeeman om de deo te halen! :) xx

doha . zei

leuk spulletjess ! Altijd handig een action in de buurt toch (: xox

Anoniem zei

leuke shoplog en een prachtige tas

dresses and daisies zei

Oeh die tas! Me likey!

Mademoiselle Sophistiqué zei

werkt de wimperkruller goed? Ik heb nu die van Shu Uemura, maar hij is wel erg duur dus weet niet of ik 'm opnieuw ga kopen, al is ie wel fantastisch goed