zondag 14 juli 2013

Summer beauty essentials


We hebben er lang op moeten wachten maar we kunnen nu toch al een tijdje genieten van de zomer. Tijd om mijn zomer must-haves te laten zien!

Het belangrijkste is natuurlijk SPF. Ookal wil je een mooi kleurtje krijgen, overdrijf hier niet in en smeer je toch regelmatig in (denk eraan, mensen die zich nooit insmeren krijgen net zoals rokers sneller rimpels). Ik ben zelf sinds vorig jaar helemaal fan van de nevel sprays:
Piz buin is natuurlijk een duur merk (kocht hem zelf ook afgeprijsd) maar Garnier en zelfs het Kruidvat eigen merk hebben tegenwoordig de zonnecrème's in sprayvorm in het assortiment. Je ziet het aan de dop, er komt echt een lichte mist uit die je amper moet uitsmeren, fijn!

Op mijn lippen gebruik ik in de zomer ook vaak producten met SPF in verwerkt:
Een gewone lippenbalsem of lipgloss gebruiken als de zon fel schijnt kan als een loep werken. Meestal gebeurt dit op vakantie of onder de zonnebank, je lippen kunnen dan echt branderig aanvoelen. Vaak zitten de lipproducten met SPF in een potje maar de nieuwe lipbalm-sticks van Bourjois bevatten ook SPF 15. Voorkomen is beter dan genezen dus ik gebruik ze met plezier elke zomer.

Ook ben ik in de zomer grote fan van body sprays:
Ik kan bijna niet geloven dat ik er maar 3 heb. Hoeveel ik ook van parfum hou, in de zomer draag ik doorheen de dag veel liever body sprays.

Er zit geen (of heel weinig) alcohol in dus het is beter voor op je huid die blootgesteld word aan de zon. En het leuke is dat je ze over heel je lijf kan sprayen en uitsmeren, zo blijft de geur veel langer hangen. De Monoï de Tahiti van Yves Rocher vervliegt bijvoorbeeld best snel als ik hem gewoon opspuit als een parfum, maar wanneer ik mijn armen en benen er mee insmeer ruik ik het uren later nog!

Als laatst kan ik ook niet zonder kleurrijke nagellak in de zomer:
Vooral oranje en roze tinten kunnen je handen er een stuik bruiner laten uitzien. Essie is momenteel mijn favoriete nagellak merk. De kleuren die je ziet zijn Tart Deco en Cute as a button.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Oeh, die Essie-kleurtjes zijn ook leuk! Volgende keer eens naar kijken :)

Griet Lucas zei

Mooie zomerproducten, echt mijn kleurtjes voor nagels en lippen!

Anoniem zei

leuke prodcuten en vooral prachtige kleurtjes nagellak

Anoniem zei

Heel goeie keuzes! Beide lakjes zijn super pretty.

peggy timmermans zei

De Essie lakjes zijn beiden erg mooi, zou ik ook dragen!

Valley Doll zei

Mooie Essie kleurtjes ! Kan wel nog wat nieuwe lakjes gebruiken ç

Mademoiselle Sophistiqué zei

lippenbalsems en body sprays zijn inderdaad heerlijk voor in de zomer

Anoniem zei

De Essie lakjes zijn zo mooi! Mijn favoriete kleuren :)

Lies zei

Hele mooie en fijne producten! Vooral de twee Essie lakjes vind ik de kleuren erg mooi van.