zondag 4 augustus 2013

Schoenenrek: Flats/slippertjes


Nu ik mijn schoenen nog eens netjes heb georganiseerd leek het me leuk om mijn schoenen collectie aan jullie te laten zien. Ofja, het zijn de meest gebruikte schoenen van het moment. Hakken en laarzen liggen apart. In de winter ga ik mijn laarzen proberen op het rekje te leggen, desnoods plat maar dat zie ik dan wel.

Het zijn 2 van deze rekjes van Ikea op elkaar gestapeld trouwens, goed voor 16 paar schoenen:
In de zomer draag ik het meest teenslippers als deze, die hoeven helemaal niet duur te zijn. De gouden zijn van Claires en die erlangs van een winkeltje in Luik:

Deze bruine met teenring kwamen van bij de Sacha en blijven maar mooi! Ik loop er zeker al 2 zomers op en dat is er echt niet aan te zien. Hetzelfde voor die met de strik erlangs, die zijn van Steve Madden en zijn van kwaliteit ook heel goed.

De zwarte teenslippers hier onder kocht ik deze zomer bij Yoké en de flatjes zijn van Tory Burch:

De ballerinas met glitterneus kocht ik nu in de Zara sale en heb ik zelfs nog niet gedragen. Erlangs mijn zelf gepimpte slippertjes van Via Uno:

Dan mijn meest 'versleten' ballerinas. De panter schoentjes zijn van Zara en heb ik amper gedragen want ze zitten me wat krap, ik weet dus niet hoe ze zo vuil zijn geraakt. Ernaast zwarte lak ballerinas, geen idee van welke winkel deze komen.

Dan zwarte stoffen ballerinas met studs van Scapino en de beige met zilveren neus zijn van Guess:

Dan heb ik toch nog een paar sneakers uitstaan voor mocht het een regenachtige dag zijn. De bruine met studs zijn van T'amie en de gouden met panterprint zijn van Sacha:

Als laatst een wit paar Allstars en de panter sandaaltjes die ik nu in de Shoediscount sale kocht:

En dat is alles wat ik momenteel heb uitstaan. Ik ben al 1m74 dus draag sowieso bijna altijd platte schoenen en de paar hakken die ik heb zitten in een kast en die komen er alleen uit bij het uitgaan ;)

xoxo Tessa

12 opmerkingen:

Just Love Life zei

OMG tory!!! dat vind ik zo'n mooi merk!
je andere schoenen zijn ook leuk! die sandaaltjes allemaal... hebben hebben ;) en die sneakers met dierenprint zijn ook gaaaaf! super leuke stash!

Savannah zei

Veel zomerschoenen! Ik heb 3 paar ballerinas en 2 paar sandaaltjes.

Valley Doll zei

Leuke collectie zomerschoentjes :-) !

Kaya zei

Ik ben dol op het zien van de shoestash van anderen! Zitten mooie exemplaren tussen! Zoals je weet heb ik echt n overkill aan schoenen maar ik heb maar 1 paar platte sandaaltjes haha

Kimberly zei

Wat een super toffe schoenen heb je! Die panter slippers heb ik ook hihi! Zo'n schoenen rekje is trouwens echt heel handig

Cynthiiaa zei

Wauw, wat een mooi rek zeg! Ik houd ervan als je je schoenen enzo mooi kan uitstallen. Ziet er ook netjes uit!

Elisa ♥ zei

ik heb dit ook maar haha,, het zit nu al te vol !

Mademoiselle Sophistiqué zei

die Tory Burch flats wil ik ook nog, naar 't schijnt zitten ze echt zalig en ik heb net altijd problemen met ballerina's die pijn doen :(

Tessa zei

^Ik kocht ze ook daarvoor maar bij mij durven ze na een aantal uren toch wel eens snijden. Oh en die flexibele achterkant staat helemaal in mijn voeten gedrukt aan het einde van de dag, ook niet prettig.

Vanessa zei

Wat een mooie stash!

Anoniem zei

Wat heb je een prachtige verzameling. Ik moet ook nog eens leuke platte schoenen zien te scoren, bezit er op dit moment geen een :(

Anna zei

Wauw, best wel veel sandaaltjes! Je houdt van panter, zie ik :)
Leuk om te zien!