vrijdag 9 mei 2014

Collectieve shoplog



Voor ik 'de bom' (deze shoplog) op jullie laat ontploffen: Ik ben vorige week voor het eerst in Amsterdam gaan winkelen, super leuk natuurlijk en ik heb me dan ook best laten gaan. Ook ben ik 2 weken geleden nog eens naar Maasmechelen Village geweest (outlet center), op zoek naar sportkleding.

Ik begin bij Forever 21, die was in Amsterdam pas een week open en het was helaas extreem druk. Anders had ik sowieso veel meer gepast maar ik kocht er dus 2 zomer jurkjes. De eerste is een maxi dress met gebloemde rok, heel simpel maar hij was ook super cheap:

Het 2de jurkje is ook gebloemd en je ziet het niet goed maar hij heeft een laagje bij de uhm chest-area, heel cute.

Bij Zara kocht ik deze zwart met zilvere sjaal. Normaal zou het niet meer in me opkomen om nog zoiets winters te kopen maar het begon ineens enorm te waaien in Amsterdam en ik kreeg het koud.

Slangenprint blouse:

Bjorn Borg shirt om in de sporten (Maasmechelen village):

Net als dit Nike shirt, ook kunnen scoren voor 14 euro in de outlet store:

Bij Decathlon hebben ze trouwens ook best leuke betaalbare sportkleding. Zo vond ik er deze top voor 13 euro:

Dit lijkt bijna een sport shoplog maar hey, ik ga 2 tot 3 x per week sporten sinds kort en wil nog wat kunnen afwisselen he ;-) Ook deze legging komt van Decathlon:

Bij River Island kocht ik een ring en bij WE een armbandje:

Bij Ted Baker een nieuw make-up tasje, mijn vorige was na 3 jaar intensief gebruik wel aan vervanging toe.

Dan the beauty stuff! Bij Kruidvat nam ik een nieuwe Maybelline eyeliner mee en een lippotlood van Essence:

Bij de Action nam ik mijn lievelings watjes mee en 2 Sally Hanson nagellakjes die er zomaar in een rommelbak lagen, score:

Bij Douglas in Amsterdam hadden ze blijkbaar het merk Nyx, hier moest ik wel 2 glossjes van meenemen om te testen! Daar kreeg ik een gratis oogschaduw bij. Ook nam ik nog een mini mascara van Benefit mee:

Cadeautje voor mijn ouders die pas naar India op vakantie zijn geweest, 2 producten uit de India lijn van Rituals. Aangezien ik nog thuis woon kan ik ze ook lekker testen ;)

De Nyx lipglossjes die ik in Amsterdam kocht bevielen me zo goed dat ik er nog eentje bestelde op Ebay, dit keer in een creamy nude kleur:

Mijn kwast om concealer mee te setten onder de ogen ging stuk en ik wou die van Real techniques bestellen ter vervanging. Verzendkosten betalen voor 1 klein dingetje daar doen we niet aan mee, heb dus nog maar wat andere dingen in het winkelmandje gezwierd met dit als resultaat:

Nog een Ebay aankoop is deze Plus white gel. Ik zit bijna door mijn Crest white strips heen en ik wil weer eens wat nieuws testen:

En als laatst mijn aankoopjes van de Big Bazaar, wat een leuke winkel is dit! Ik had dit alles voor zo'n 11 euro:

Whaa, als je dat zo allemaal samen ziet schreeuwt het bijna weer om een 'Beauty no-buy'. Ik kan in ieder geval weer even verder met testen en reviewen.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow zoveel leuke aankoopjes! Ik vind de t-shirts van bjorn borg echt fijn om mee te sporten en dat oranje is ook lekker zomers.

Unknown zei

Mooie aankoopjes!

Jolet zei

Leuke aankopen!

Es zei

Leuke dingen heb je gekocht! X

Anoniem zei

Wauw, super leuke spulletjes! <3

Kiss & Make-up zei

Waauw, je hebt je best gedaan, mooie aankopen!

Kiss & Make-up zei

Waauw, je hebt je best gedaan, mooie aankopen!