zaterdag 24 mei 2014

Favorieten van het moment


Ik had duidelijk al een tijdje geen favorieten artikel meer gemaakt want er schoten binnen de paar seconden al meteen 5 producten in mijn hoofd. En op 1 ding na zijn het nog allemaal budget toppers ook, altijd fijn!

Een scheermes is misschien vreemd om tussen de favorieten te zetten maar deze paarse van Venus&Olaz (met scheerblokje) ruikt zooo lekker. Er komt een soort bessen geur vanaf en scheren doet hij uiteraard ook prima. Het blokje gaat natuurlijk na een paar scheerbeurten op aangezien je hem best in de douche gebruikt maar dan scheer ik gewoon verder met douchegel.

Over de single lashes van Essence konden jullie vorige week al lezen, ik ben er dol op. Het is stukken natuurlijker en gemakkelijker dan volledige wimpers aan te brengen. Ik durf deze zelfs gewoon overdag dragen, dat zal ik met opzichtige nepwimpers niet snel doen.

Dan een nieuwe favoriete gloss, deze 'Smokey Look' van Nyx. Toen ik hem thuis aankreeg was ik eerst bang dat hij te donker voor me zou zijn maar gelukkig valt dat goed mee. Het is een mooie warme nude met nog net genoeg 'peach' erdoor om niet bruin te zijn. De review en swatches komen er binnenkort aan.

Een budget blush wat al jaren op mijn wishlist stond is deze Pearlecent pink van Wetnwild. Ik hoorde er steeds zoveel goeds over en jawel, hij is mooi. Ook hier komt zeker nog een review van.

En als laatste het enige high end product, de 'Erase Paste' concealer van Benefit. Ik heb hem al een hele tijd in huis maar ik hield hem gesloten tot wanneer ik wat bruiner werd omdat hij toch iets te warm is voor mijn winter teint. Oehh deze dekt goed, komt in de buurt bij Mac concealers maar dan creamy-er.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Anouk zei

Wat een fijne favorieten! De benefit concealer lijkt me heel erg fijn.

Isabella zei

Die lipgloss van NYX lijkt me prachtig! Ik heb nog nooit iets van het merk geprobeerd, maar ik hoor er zoveel goeds over. Is dit een aanrader-product om eens goed kennis te maken met NYX?
x

Tessa zei

^ Ik vind het zeer fijne glossjes ja! Heb ook een blush en die vind ik minder. Qua dekking verschillen de glossjes nogal dus swatches opzoeken is altijd een goed idee.

Unknown zei

Die Essence single lashes wil ik ook wel eens proberen, mooie favorieten!

The Beauty Delivery zei

Leuke favorieten heb je!:)

Chinouk | Graceful Glow zei

Fijne favorieten! Benefit heeft altijd van die schattige verpakkingen hihi.