donderdag 7 augustus 2014

Abspiration: Celeb edition

Het is een beetje een trend geworden de afgelopen jaren, vrouwen met duidelijke buikspieren. Vroeger zag je het ook wel bij de celebs maar nu zit de hele gym ook vol met 'Fit girls'. Ik sport zelf ook 2 à 3 keer per week dus zit zelf ook wel in die kringen en vind een beetje 'abs' bij een vrouw zeker niet verkeerd. Vandaag mijn vrouwelijk Ab-crushes/Abspirations.

Ten eerse, Rihanna!
Rihanna is sowieso gezegend met een mooi figuur. Ze heeft mooie rondingen maar is voor de rest strak. Ze zal vast wel sporten maar het zit bij haar ook duidelijk in de genen, de meeste vrouwen kunnen alleen maar dromen van zo'n figuur.

Al een tijdje uit de scene omdat ze zich meer op haar gezin focust maar Gwen Stefani heb ik ook altijd bewonderd:
Zij moet echt enorm veel sporten want ze heeft ondertussen al 3 kinderen en blijft er top uitzien, respect! Soms kon zij ook te ver gaan hoor, zo vind je ook foto's op Google van Gwen met een sixpack...

De volgende moet er ook gewoon bij, Jennifer Aniston:
Naast dat ik haar een hele leuke actrice vind wil ik er even bij stilstaan dat zij met haar 45 jaar de oudste dame is in dit artikel. Maar ze moet zeker niet onderdoen voor de rest! Jen doet aan joga, joggen, per dag een 100tal crunches, squats en burpees. Wie er zo wil uitzien moet, juist ja... afzien.

Als laatst mijn absolute jeugdidool, Britney Spears:
Natuurlijk heeft zij al wat van haar glans verloren, op bovenstaande foto is ze 21. Ik moet een jaar of 13 geweest zijn toen Brit helemaal hot was en onze hele klas ineens een navelpiercing wou, lol. Britney's abs maakten toen al indruk.

Dit artikel is pure inspiratie voor wie het mooi vind btw. Bij de celebs hoort het ook wat bij hun beroep natuurlijk.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw ik moet hard doortrainen voor zo een buikje ! Haha leuk artikel ! Liefs.

Eva zei

Ja! De buiken waar we allemaal van dromen!

Savannah zei

Dit vind ik ook echt heel mooi! Alleen gaan sommigen te ver zoals beyonce en fergie, zij hebben soms een echte sixpack, lelijk

TT zei

Ik zal nog heel veel moeten trainen voor ik zo'n perfecte buik heb

Kirsty zei

Ik vind dat deze dames wel een mooie buik hebben inderdaad, maar ik vind vrouwen met een echte sixpack dan weer helemaal niet mooi haha!

xxx zei

Leuke post Ik vind buiken met iets meer curves persoonlijk wat mooier!

My Makeup Mémoire 

Natiza zei

Oooooh ik wil wel echt z'n buik! Ik vind het wel mooier

Natiza zei

Oooooh ik wil wel echt z'n buik! Ik vind het wel mooier